Diriliş Ertuğrul Endonezya'da!

Cokda garip bir kanal. Twitterda 3.5milyon takipçisi var. Facrbookta 99bin :Fabi takipçisi üst kesim işte. FB değil twitterdan takip ediliyir:F

sosyal medyada uçması önemli değil reytingi iyi olsun daha önemli :A bak abd de de @Çiğdem- in cw kanalı sosyal mdyada uçuyor ama reyting fos:F

kirazcıkın son iki bölümü 77. ve 81.olmuş dedim ya :X büyük ihtimal distribütörle alakalı durum :) my-binbir gece-paramparça üçünü de global agency pazarlıyor 3ü de antv ye satıldı
Olsun başarılı olacaktır kanalın tam çıkış şansı. :X

sosyal medyada uçması önemli değil reytingi iyi olsun daha önemli :A bak abd de de @Çiğdem- in cw kanalı sosyal mdyada uçuyor ama reyting fos:F

kirazcıkın son iki bölümü 77. ve 81.olmuş dedim ya :X büyük ihtimal distribütörle alakalı durum :) my-binbir gece-paramparça üçünü de global agency pazarlıyor 3ü de antv ye satıldı
Distrubutor ne hacim biraz açıkla zira mesela kara para ask ,karagül,diriliş,filinta intermedia pazarlıyor. Karagül ve kpa urdu1e diriliş hum sitaray satılmış niye.

Distrubutor ne hacim biraz açıkla zira mesela kara para ask ,karagül,diriliş,filinta intermedia pazarlıyor. Karagül ve kpa urdu1e diriliş hum sitaray satılmış niye.
hepsini alacak halleri yok ya :X medcezir,karadayı,karagül,kara para aşk urdu 1 de istersen tüm günü türk dizisi yapsınlar:X hum tv yi ibilmiyorum ilk defa türk dizisi aldı büyük ihtimal yüksek ücret vermiştir

Bizde bugün tam soruyorduk Endonezyalılar twitter resmi sayfasını takip etmişler Dirilişin satılmış meğerse. :X @harzemliişah
satılrısa ben söylerim sen yorma kendini :A

hepsini alacak halleri yok ya :X medcezir,karadayı,karagül,kara para aşk urdu 1 de istersen tüm günü türk dizisi yapsınlar:X hum tv yi ibilmiyorum ilk defa türk dizisi aldı büyük ihtimal yüksek ücret vermiştir

satılrısa ben söylerim sen yorma kendini :A
4 milyon takipçisi var facebookta. :X

ayol o haberlerde mail adrsi yazıyor emrecik in pis pis yiğit.ss

seni @harzemliişah a havale ettim 7.ymiş pakistanda işte.ss
vcxbc.png

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919