Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Çalacağını zannetmiyorum,maç olduğu için seyirciler maça kayacaktır,o yüzden önemli bir bölüm olduğu için haftaya yayınlayacaklar.:)
Aga ben senin gibi düşünmüyor sonuçta maçın alacağı reyting o kadar yüksek olmaz. Demek istediğim dizimiz zaten uzun olduğu için insanlar sıkılıp yeni şeyler denemek isteyecek bu da poyraz dizisi olursa işler sarpa sarar neyse haftaya başlayınca reytinglere bakıp sağlıklı yorum yaparız ama bence haftaya reytingleri düşecektir.

Aga ben senin gibi düşünmüyor sonuçta maçın alacağı reyting o kadar yüksek olmaz. Demek istediğim dizimiz zaten uzun olduğu için insanlar sıkılıp yeni şeyler denemek isteyecek bu da poyraz dizisi olursa işler sarpa sarar neyse haftaya başlayınca reytinglere bakıp sağlıklı yorum yaparız ama bence haftaya reytingleri düşecektir.
Bizden alacağı kadar izleyici aldı,daha fazla alamaz bence.:)

Fazla bakamadım baktığım yerlerde durgundu reytingler doğal olarak biraz düşebilir ikincilik gelirse şaşmamak lazım

Fazla bakamadım baktığım yerlerde durgundu reytingler doğal olarak biraz düşebilir ikincilik gelirse şaşmamak lazım​
Baktığımda herkes beğenmiş bölümü,bende beğendim baya.:)

Osesin finaline ragmen ab de buyuk farkla birinci olmus. Denekki mac olunca ertigrulun seyircisi gidiyor

Osesin finaline ragmen ab de buyuk farkla birinci olmus. Denekki mac olunca ertigrulun seyircisi gidiyor​
Aynen,baya farkla zirvede Dirilişim.:)