Dövüş sahnesinde haber verirsen bakabilirim aslında. Sen bana hatırlatırsın o zaman [emoji2]Haftaya daha çok aksiyon olacak net aga kalede katliam yapacaklar bizanslılarla büyük aksiiyon var
Dövüş sahnesinde haber verirsen bakabilirim aslında. Sen bana hatırlatırsın o zaman [emoji2]Haftaya daha çok aksiyon olacak net aga kalede katliam yapacaklar bizanslılarla büyük aksiiyon var
Ne demek abi tabikiDövüş sahnesinde haber verirsen bakabilirim aslında. Sen bana hatırlatırsın o zaman [emoji2]
Dündar ve Helena kurtulacak gibiÇok güzel bir bölümde biraz başını kaçırdım ama çok güzel bölümdü aksiyonu bol bir
bölüm izledik az kaldı Ertuğrul Dündarı kurtarıcak inşalah
Dündar ve Helena kurtulacak gibi
Vasilyus ondan sonra travma geçirirevet Helenayı Bamsı kurtarıcak zaten Dündarıda Ertuğrul ohh
Vasilyus ondan sonra travma geçirir
Bayılıyo abla şimdi ölmez finale çok az kala gidici olurFragman şoktu Vasilyus ölecekmi acaba efe
Bayılıyo abla şimdi ölmez finale çok az kala gidici olur
Ertuğrul büyük darbe vurdu VasilyusaBende öyle düşündüm aslında fragman önce ölecekmi acaba dedim ama sonra düşündüm yok daha ölmez dedim kendi kendime sonlara doğru ölür o
Ertuğrul büyük darbe vurdu Vasilyusa
Ama baya kişi şehit edicek Vasilyus o kesinOh olsun ona beter olsun o Dündarıma dokunmayacaktı o piss herif
Ama baya kişi şehit edicek Vasilyus o kesin
Bamsı olacak