Dövüş sahnesinde haber verirsen bakabilirim aslında. Sen bana hatırlatırsın o zaman [emoji2]Haftaya daha çok aksiyon olacak net aga kalede katliam yapacaklar bizanslılarla büyük aksiiyon var![]()
Dövüş sahnesinde haber verirsen bakabilirim aslında. Sen bana hatırlatırsın o zaman [emoji2]Haftaya daha çok aksiyon olacak net aga kalede katliam yapacaklar bizanslılarla büyük aksiiyon var![]()
Ne demek abi tabikiDövüş sahnesinde haber verirsen bakabilirim aslında. Sen bana hatırlatırsın o zaman [emoji2]
Dündar ve Helena kurtulacak gibiÇok güzel bir bölümde biraz başını kaçırdım ama çok güzel bölümdü aksiyonu bol bir
bölüm izledik az kaldı Ertuğrul Dündarı kurtarıcak inşalah![]()
Dündar ve Helena kurtulacak gibi![]()
Vasilyus ondan sonra travma geçirirevet Helenayı Bamsı kurtarıcak zaten Dündarıda Ertuğrul ohh
![]()
Vasilyus ondan sonra travma geçirir![]()
Bayılıyo abla şimdi ölmez finale çok az kala gidici olurFragman şoktu Vasilyus ölecekmi acaba efe
Bayılıyo abla şimdi ölmez finale çok az kala gidici olur![]()
Ertuğrul büyük darbe vurdu VasilyusaBende öyle düşündüm aslında fragman önce ölecekmi acaba dedim ama sonra düşündüm yok daha ölmez dedim kendi kendime sonlara doğru ölür o![]()
Ertuğrul büyük darbe vurdu Vasilyusa![]()
Ama baya kişi şehit edicek Vasilyus o kesinOh olsun ona beter olsun o Dündarıma dokunmayacaktı o piss herif![]()
Ama baya kişi şehit edicek Vasilyus o kesin![]()