aaa yalnız hiç gitmeyede niyeti yok adamın ayoll az önce bitiyor sandıda nereye bitiriyorsunuz daha konusucam diyor susmuyordaDizi gerçekten bağımlılık yapıyorYakışır iyi reklam yaptılar dizimizi
aaa yalnız hiç gitmeyede niyeti yok adamın ayoll az önce bitiyor sandıda nereye bitiriyorsunuz daha konusucam diyor susmuyordaDizi gerçekten bağımlılık yapıyorYakışır iyi reklam yaptılar dizimizi
5 dk sonra bitmesi lazımaaa yalnız hiç gitmeyede niyeti yok adamın ayoll az önce bitiyor sandıda nereye bitiriyorsunuz daha konusucam diyor susmuyorda
bu adamın gidiceği yok vakit geçsin @mrt-06 sana şarkı listesini atmıs oy yolla bari ayoll5 dk sonra bitmesi lazımAma adam haklı seçime sayılı günlr kalmışken kendini ifade etmek ve konuşmak hakkı bu ara da ilk kez tvye çıktı
Saat 9 oldu başlamıcak galiba
AZ ÖNCE kızdı nereye bitiriyorsunuz dedi daha bu adama nasıl desinler bitiricez diyeSaat 9 oldu başlamıcak galiba
Bu çok iyi yorum olmuşAZ ÖNCE kızdı nereye bitiriyorsunuz dedi daha bu adama nasıl desinler bitiricez diye
21:30 u bulur ama 22:00 a bile gidebilir
hhahah bitiriyoruz diyip bitirsene ayoll son bir soru soruyorum dedi şimdi 21:30 a kadar konusur bu adam
Moderatörde suç korkusundan bitiriyoruz diyemiyorhhahah bitiriyoruz diyip bitirsene ayoll son bir soru soruyorum dedi şimdi 21:30 a kadar konusur bu adam
AZ ÖNCE kadın son bir soru soyuorz dedi şimdide adam diyorki son soru diyorModeratörde suç korkusundan bitiriyoruz diyemiyor
Onlarda konuşmasından haz almışlar demekki dizi nerdeyse 15 dk geciktiAZ ÖNCE kadın son bir soru soyuorz dedi şimdide adam diyorki son soru diyor
içime doğdu ayoll 21:30 da biterOnlarda konuşmasından haz almışlar demekki dizi nerdeyse 15 dk gecikti
Sonunda başlıyoriçime doğdu ayoll 21:30 da biter
eğer son bir soru daha gelmezse
inş sağlam bir eleştiri yaparlar ayollSonunda başlıyor
Vasilyus Aslıhanı kullanacakinş sağlam bir eleştiri yaparlar ayoll
yaza birakirsan sinemayi kacirirsinBu bölüm hariç tamı tamına 6 bölümüm birikti uh beee.Nasıl yetişeceğim nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Staja da başladım hafta içi eve 6.30'da geliyorum. Bölümler 2 saat olduğu için anca hafta sonu izlemem lazım. Onda da dışarı çıkıyoruz falan hiiiç vakit kalmıyor. Ben bu işin içinden çıkamadım valla, kalan bölümleri yaza mı bıraksam napsam.
Büyük prodüksiyon olacakyaza birakirsan sinemayi kacirirsin
İnşallah beklediğimiz kadar güzel olur bölüm
Yaza bırakırsan @Çiğdem- seni Kocabaş diye anar
İlk bölümünü izledim Vasilyus'un ama araya finaller girdi, oscar filmleri girdi. Ben de yine süresinden mütevellit üşengeçlikten izleyemedim diziyi birikti de birikti.aaa sen vasilyuslu bölümleri izlemiyormuydun
Bu kafayla gidersen yetişmen imkansızİlk bölümünü izledim Vasilyus'un ama araya finaller girdi, oscar filmleri girdi. Ben de yine süresinden mütevellit üşengeçlikten izleyemedim diziyi birikti de birikti.Şu an bu bölümle birlikte 7 bölüm olmuş olacak. Nasıl yetişeceğim hakkında en ufak bir fikrim yok staj da başlamışken.
Ural yine formundaGeldimm üff abimler yüzünden başını kaçırdım yaw güzel ilerliyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?