Kuzeniymis tekfur basinin 😱çok iyibir karakter olmuş benden geçerli not alması yeter zaten ayoll bölümde süper başladı önceki bölümlerden farklı![]()
Kuzeniymis tekfur basinin 😱çok iyibir karakter olmuş benden geçerli not alması yeter zaten ayoll bölümde süper başladı önceki bölümlerden farklı![]()
Uralın karısının gevur olduğunu bilmiyor sanırım candar beylerAksiyonların çok olacaği net![]()
Aynen pislik onlarida kandirdiUralın karısının gevur olduğunu bilmiyor sanırım candar beyler![]()
Titustan çok kaliteli dedğin gibi noyan potansiyeli var sahneleride bol gösteriliyırVasilyus yeni Noyan hissi veriyor![]()
Uralda hemen yanina cektiTitustan çok kaliteli dedğin gibi noyan potansiyeli var sahneleride bol gösteriliyır![]()
şimdi bu adamın kızı farklı birisimi uralın eşindenmi bahsetmişlerUralda hemen yanina cekti![]()
Aynen uralın esişimdi bu adamın kızı farklı birisimi uralın eşindenmi bahsetmişler![]()
Vasilyus :eek 😱şimdi bu adamın kızı farklı birisimi uralın eşindenmi bahsetmişler![]()
hhahaah adam efsane oynuyor vlla helal olsunVasilyus :eek 😱
En basta gelseydi 20 reytingi görürdük ;A Uralda gözdağı verdihhahaah adam efsane oynuyor vlla helal olsun
Bu sezonada düşman çok yerinde seçilmiş tek şansızlığımız sakatlanmasıydı ayoll![]()
Herkes kacmis tek biz mi izliyoruzhhahaah adam efsane oynuyor vlla helal olsun
Bu sezonada düşman çok yerinde seçilmiş tek şansızlığımız sakatlanmasıydı ayoll![]()
tüm türkiye izliyor vlla onlar kendileri blirler cnmHerkes kacmis tek biz mi izliyoruz![]()
Herkes kacmis tek biz mi izliyoruz![]()
Vadikizi yok billy zaten yok Dogu yoktüm türkiye izliyor vlla onlar kendileri blirler cnm![]()
Nasıl kellesini kestiGeldim geldim reklam olana kadar gelemedim kusuruma bakmayın Çağdaş beye
bayıldm valla tamda dediğim gibi diziye yakıştı oyunculuğu süper![]()