Kuzeniymis tekfur basinin 😱çok iyibir karakter olmuş benden geçerli not alması yeter zaten ayoll bölümde süper başladı önceki bölümlerden farklı
Kuzeniymis tekfur basinin 😱çok iyibir karakter olmuş benden geçerli not alması yeter zaten ayoll bölümde süper başladı önceki bölümlerden farklı
Uralın karısının gevur olduğunu bilmiyor sanırım candar beylerAksiyonların çok olacaği net
Aynen pislik onlarida kandirdiUralın karısının gevur olduğunu bilmiyor sanırım candar beyler
Titustan çok kaliteli dedğin gibi noyan potansiyeli var sahneleride bol gösteriliyırVasilyus yeni Noyan hissi veriyor
Uralda hemen yanina cektiTitustan çok kaliteli dedğin gibi noyan potansiyeli var sahneleride bol gösteriliyır
şimdi bu adamın kızı farklı birisimi uralın eşindenmi bahsetmişlerUralda hemen yanina cekti
Aynen uralın esişimdi bu adamın kızı farklı birisimi uralın eşindenmi bahsetmişler
Vasilyus :eek 😱şimdi bu adamın kızı farklı birisimi uralın eşindenmi bahsetmişler
hhahaah adam efsane oynuyor vlla helal olsunVasilyus :eek 😱
En basta gelseydi 20 reytingi görürdük ;A Uralda gözdağı verdihhahaah adam efsane oynuyor vlla helal olsun
Bu sezonada düşman çok yerinde seçilmiş tek şansızlığımız sakatlanmasıydı ayoll
Herkes kacmis tek biz mi izliyoruzhhahaah adam efsane oynuyor vlla helal olsun
Bu sezonada düşman çok yerinde seçilmiş tek şansızlığımız sakatlanmasıydı ayoll
tüm türkiye izliyor vlla onlar kendileri blirler cnmHerkes kacmis tek biz mi izliyoruz
Herkes kacmis tek biz mi izliyoruz
Vadikizi yok billy zaten yok Dogu yoktüm türkiye izliyor vlla onlar kendileri blirler cnm
Nasıl kellesini kestiGeldim geldim reklam olana kadar gelemedim kusuruma bakmayın Çağdaş beye
bayıldm valla tamda dediğim gibi diziye yakıştı oyunculuğu süper