tekrarına bir göz atabilirimGörsel olarak da buna benziyorsun.tabii ki bundan daha iyisin o ayrıda.
Bu sefer izlersin heralde.
Ekli dosyayı görüntüle 53037
Ay bu dirilişçilerin geninde var satıcılık @EFE UYSALtekrarına bir göz atabilirim
Özelden No 309'u yorumluyoruz bölüm çok iyi ama reklama girdi gelir birazdan.
Kız diziden çıkan çıkana, Mariamız ölmüş.hahahah zehirlenip ölmüştü arabi uzaktan dua etti ve dirildi son anda
AMA HERKES ÖLDÜ SANIYOR ŞUAN
aaaa kurtulmamısmıydı o ayoll gebermiştir inşKız diziden çıkan çıkana, Mariamız ölmüş.
Kız ben izlemeden biliyorum sen izlediğin halde bilmiyon.aaaa kurtulmamısmıydı o ayoll gebermiştir inş
turgut bıçakladı ama öldürmemişti mariada neden öldürmedin benidiye bağrıyordu sonra sahnesi geçti ayollKız ben izlemeden biliyorum sen izlediğin halde bilmiyon.
Neyse ölmüş için rahat olsun.turgut bıçakladı ama öldürmemişti mariada neden öldürmedin benidiye bağrıyordu sonra sahnesi geçti ayoll
kurtulucak diye üzülmüştüm zatenNeyse ölmüş için rahat olsun.
Bir umut Maria için netten bakarım diyodum ama bu dizi bu sezon sınırlarımı çok zorlamaya başladı.kurtulucak diye üzülmüştüm zaten
aa evet sezon olarak belki gerideyiz bu sezon ama 2.sezon ara sıra 15 e çıkabiliyordu bu sezon her hafta 15 e oynuyoruz 16 bile geldi ayollBir umut Maria için netten bakarım diyodum ama bu dizi bu sezon sınırlarımı çok zorlamaya başladı.
Son sezon olduğu için ve entrikaya yöneldikleri için reytingler yüksek geliyor, geçen sezon sadece aksiyon ağırlıktaydı, hatırla sıfır aksiyonsuz ve sadece entrikalı bölümde 15 reyting gelmişti.aa evet sezon olarak belki gerideyiz bu sezon ama 2.sezon ara sıra 15 e çıkabiliyordu bu sezon her hafta 15 e oynuyoruz 16 bile geldi ayoll
Simon gidici mi yoksaaa evet sezon olarak belki gerideyiz bu sezon ama 2.sezon ara sıra 15 e çıkabiliyordu bu sezon her hafta 15 e oynuyoruz 16 bile geldi ayoll
Simon gidici mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?