aaa ne olucak acaba ayoll engin bey diziden ayrılırsa 😱😱😱Esas Dündarı salalım bence
aaa ne olucak acaba ayoll engin bey diziden ayrılırsa 😱😱😱Esas Dündarı salalım bence
Yok ölmeyecek inanma daha dün ekiple fotosu vardı yeni.aaa ne olucak acaba ayoll engin bey diziden ayrılırsa 😱😱😱
Dirilis basladiktan sonra bakmiyorum su sira @Çiğdem-Tanımadın mı la Onur'u? Senin adamın No:309'da ki.
Dirilis basladiktan sonra bakmiyorum su sira @Çiğdem-
haha afferim @EFE UYSAL sen gözüme girdin ayoll @Billy Kane yi zaten konuya etiket yapmayarak dışladım 1.sayfada@Yiğitt le karıştırdın galiba.
Hadi alın bakalım sıkıysa Diriliş hükümdar suanBebek düşecek 2-3 bölüme totali alıcaz.
Dizimizi satmayız has adamlarızhaha afferim @EFE UYSAL sen gözüme girdin ayoll @Billy Kane yi zaten konuya etiket yapmayarak dışladım 1.sayfada
Eğer ertuğrulun ölmediği bu bölümde ortaya çıkmazda haftaya kalırsa 20 reytingi bile buluruz ozaman ayoll @Billy KaneReklam çıktı.ss
Noyansız bir sezonu kabul etmiyorum protesto ediyorum çokta önemli değil etiketleyip etiketlememen. Moğolların laneti üzerinize olsun @EFE UYSALhaha afferim @EFE UYSAL sen gözüme girdin ayoll @Billy Kane yi zaten konuya etiket yapmayarak dışladım 1.sayfada
Çıkmayabilir bence senaristimiz uzatır konuyu Tnsyi patlatırızEğer ertuğrulun ölmediği bu bölümde ortaya çıkmazda haftaya kalırsa 20 reytingi bile buluruz ozaman ayoll @Billy Kane
Noyanı bende çok özledim ama Simonla idare ediyoz.ssNoyansız bir sezonu kabul etmiyorum protesto ediyorum çokta önemli değil etiketleyip etiketlememen. Moğolların laneti üzerinize olsun @EFE UYSAL