Kanka Fox'u aç Filiz bulduğunu yiyiyo.Noyanı bende çok özledim ama Simonla idare ediyoz.ss
Kanka Fox'u aç Filiz bulduğunu yiyiyo.Noyanı bende çok özledim ama Simonla idare ediyoz.ss
Ne hainliği ben sana aç dedim abla zaten işim vardı 😱 😱
No 309'a daldık Efe kankimle. Aşırı heyecan ve komedi üzerinden ilerliyor sende gelsene.Ben geldim diye konuyadamı yazmıyosunuz neyse...
Artuk bey Halime sultan ne demiş olabilir ya
Dizimizi satmayız has adamlarız
Reklamda azcık bakim bari @Çiğdem-
@xemrexxxOnu bunu bırakta dünya gündeminde 4.yuz türkiyede ttde 1.yiz Ertuğrulda gündemde
Ekli dosyayı görüntüle 53034
Suan dizideyim ne satması 😡
Ahaha. Baksana konuya geldiği yok daldı diziye.
@Billy Kane iftira atıyor sana cnm çabuk çekil git bu sayfadan billy kaneNo 309'a daldık Efe kankimle. Aşırı heyecan ve komedi üzerinden ilerliyor sende gelsene.
Haha sen yapacağını yap
aaa yalnız ilk sahnede arabi ertuğrulun içinden şeytan çıkarıyor sandım ayollHaha sen yapacağını yap
Bu şeytanı dinleme @EFE UYSALFiliz şov yapıyor tüm stres yorgunluk gitti yeminle keyfim yerine geldi kanka aç sende kaçırmamalısın bunları. @EFE UYSAL
Kız bu Filiz'i sana benzetiyorum. Forumun olmazsa olması sen, Filiz'de dizinin olmazsa olmazı.Bu şeytanı dinleme @EFE UYSAL
hahaha aa tamam bu güzel itirafına karşılık bende no 3 bilmem kaçı açıyorum hemenKız bu Filiz'i sana benzetiyorum. Forumun olmazsa olması sen, Filiz'de dizinin olmazsa olmazı.
Bu arada tanımazsın diye şuraya resmini koyim.
Ekli dosyayı görüntüle 53035