aaa tabi o zaman forumda olanlar için diyoruz @EFE UYSAL ileikimiz 1.sezonu izlemiştik diğerleri hep noyan için geldilerBu arada ben de ilk sezondan beri izliyorum. Hatta ilk fragmanı 3 4 ay çıktığından beri falan bekliyordum bu diziyi. Ama tabi o zamanlar forumda değildim.@Çiğdem-, @EFE UYSAL
Okan rezil ve kepaze olacak yineaaa özellikle sosyal medyada destekleri devam etmeli bu akşam
Anladım millet gaza gelip başlamış demek ki.aaa tabi o zaman forumda olanlar için diyoruz @EFE UYSAL ileikimiz 1.sezonu izlemiştik diğerleri hep noyan için geldiler
Yoo ben ilk sezonu 2.sezon başlamadan bitirmiştim ondan sonra devam ettim.aaa tabi o zaman forumda olanlar için diyoruz @EFE UYSAL ileikimiz 1.sezonu izlemiştik diğerleri hep noyan için geldiler
1.sezon bitti netten izledin işte ogünlerinide biliyorum ben senin takip ediyordumYoo ben ilk sezonu 2.sezon başlamadan bitirmiştim ondan sonra devam ettim.
Ama sen ilk sezonu izlemeden 2.sezondan başlamışız gibi konuşuyosun.1.sezon bitti netten izledin işte ogünlerinide biliyorum ben senin takip ediyordum
canlı diyorum ben ilk sezon damga vurdu ertuğrul 2.sezonada moğollarla gündeme girdi ondan sonra heves ettiniz diziyeAma sen ilk sezonu izlemeden 2.sezondan başlamışız gibi konuşuyosun.
Kız yok o zamanlar Kara Para Aşk vardı annemle babam hastasıydı onun tv den o yüzden izleyemiyodum ben Dirilişi.canlı diyorum ben ilk sezon damga vurdu ertuğrul 2.sezonada moğollarla gündeme girdi ondan sonra heves ettiniz diziye
hahaha aa ben ne demiştim sana sezon baslamadan @EFE UYSAL bu forumda güncel 1.sezonu tek ikimiz izledik diğerleri noyan için geldiler 3.sezonda kaçacaklar diziden diye bak kaçmaya başladılar bile
gerçek ertuğrulcular 1.bölümden beridir ikimiziz bu forumda efe
Aslında bölümü internetten izleyecektim ama bir anda karar değiştirip televizyon başında buldum kendimi.Hadi bakalım bekliyoruz.
burada yorum yapıyonuz bir oyları kullanmayın üzerinze @destere otururTurgut kötüler arasına mi girecek la yoksa?😱 ya da tapinakcilara numara yapmak için yapiyor
Konular yokki ayoll nereyeoy kullanıcaz beeburada yorum yapıyonuz bir oyları kullanmayın üzerinze @destere oturur
açılır birazdanKonular yokki ayoll nereyeoy kullanıcaz bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?