Aksiyon artarsa bu haftalar daha da seyirci çekerizEleştirsemde bırakmam tabikide cnm![]()
![]()
![]()
Bu akşam daha aksiyonlu bir bölüm olur büyük ihtimalle![]()
Aksiyon artarsa bu haftalar daha da seyirci çekerizEleştirsemde bırakmam tabikide cnm![]()
![]()
![]()
Bu akşam daha aksiyonlu bir bölüm olur büyük ihtimalle![]()
Yuh sana sattın diziyi 😱 😡
hahaha aa ben ne demiştim sana sezon baslamadan @EFE UYSAL bu forumda güncel 1.sezonu tek ikimiz izledik diğerleri noyan için geldiler 3.sezonda kaçacaklar diziden diye bak kaçmaya başladılar bile
gerçek ertuğrulcular 1.bölümden beridir ikimiziz bu forumda efe![]()
![]()
![]()
Kesinlikle biziz diğerleri kötü günde de dizinin yanında olmalı ama o satıyorSatıcılarla takılmıyoruz
![]()
Evet satıcı pislik.ss O satsada dizimiz rekor kırmaya devam edecek ve biz yanlız bırakmayacaz![]()
hahahaha son isteğin ne idamdan önce @EFE UYSALVay arkadaş alt tarafı eski tadı alamadık dedik ne satıcılığımız kalmış ne pisliğimiz. 😱 Yardırmışsınız hemen sizden korkulur.![]()
Seni görmek olabilir.
hahah ayy helal olsuun vlla soyisimlerimiz aynı olmaktan gurur duyduğum birisiLaf çakmaya doyamayan Nurettin Sönmez yapmışlar
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @tolgab @MEnes @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
Ekli dosyayı görüntüle 52629
doğan ve bamsıdan tepki gördük ama turgut tepki göstermedi sanırım yada ben görmedim
Okana mesaj attım diziye baksın diye
hahaha ayy bu akşam diziyi övn bir twetter atarsa şaşırmam çünkü erdoğanda onu eleştirmişyaOkana mesaj attım diziye baksın diye![]()
![]()
Erdoğan çok haklıhahaha ayy bu akşam diziyi övn bir twetter atarsa şaşırmam çünkü erdoğanda onu eleştirmişya![]()
Oynadıkları diziye bi zahmet sahip çıksınlar yani.
hahah @EFE UYSAL o havayı yarattırdı bende vllaOynadıkları diziye bi zahmet sahip çıksınlar yani.ayrıca ben diziyi bırakmadım ki niye bırakmışım gibi muamele yapıyonuz.
![]()
aaa özellikle sosyal medyada destekleri devam etmeli bu akşam