aaa tabi o zaman forumda olanlar için diyoruz @EFE UYSAL ileikimiz 1.sezonu izlemiştik diğerleri hep noyan için geldilerBu arada ben de ilk sezondan beri izliyorum. Hatta ilk fragmanı 3 4 ay çıktığından beri falan bekliyordum bu diziyi. Ama tabi o zamanlar forumda değildim.@Çiğdem-, @EFE UYSAL
Okan rezil ve kepaze olacak yineaaa özellikle sosyal medyada destekleri devam etmeli bu akşam![]()
Anladım millet gaza gelip başlamış demek ki.aaa tabi o zaman forumda olanlar için diyoruz @EFE UYSAL ileikimiz 1.sezonu izlemiştik diğerleri hep noyan için geldiler![]()
![]()
![]()
Yoo ben ilk sezonu 2.sezon başlamadan bitirmiştim ondan sonra devam ettim.aaa tabi o zaman forumda olanlar için diyoruz @EFE UYSAL ileikimiz 1.sezonu izlemiştik diğerleri hep noyan için geldiler![]()
![]()
![]()
1.sezon bitti netten izledin işte ogünlerinide biliyorum ben senin takip ediyordumYoo ben ilk sezonu 2.sezon başlamadan bitirmiştim ondan sonra devam ettim.![]()
Ama sen ilk sezonu izlemeden 2.sezondan başlamışız gibi konuşuyosun.1.sezon bitti netten izledin işte ogünlerinide biliyorum ben senin takip ediyordum![]()
![]()
![]()
canlı diyorum ben ilk sezon damga vurdu ertuğrul 2.sezonada moğollarla gündeme girdi ondan sonra heves ettiniz diziyeAma sen ilk sezonu izlemeden 2.sezondan başlamışız gibi konuşuyosun.![]()
Kız yok o zamanlar Kara Para Aşk vardı annemle babam hastasıydı onun tv den o yüzden izleyemiyodum ben Dirilişi.canlı diyorum ben ilk sezon damga vurdu ertuğrul 2.sezonada moğollarla gündeme girdi ondan sonra heves ettiniz diziye![]()
![]()
![]()
hahaha aa ben ne demiştim sana sezon baslamadan @EFE UYSAL bu forumda güncel 1.sezonu tek ikimiz izledik diğerleri noyan için geldiler 3.sezonda kaçacaklar diziden diye bak kaçmaya başladılar bile
gerçek ertuğrulcular 1.bölümden beridir ikimiziz bu forumda efe![]()
![]()
![]()
Aslında bölümü internetten izleyecektim ama bir anda karar değiştirip televizyon başında buldum kendimi.Hadi bakalım bekliyoruz.
![]()
burada yorum yapıyonuz bir oyları kullanmayın üzerinze @destere otururTurgut kötüler arasına mi girecek la yoksa?😱 ya da tapinakcilara numara yapmak için yapiyor
Konular yokki ayoll nereyeoy kullanıcaz beeburada yorum yapıyonuz bir oyları kullanmayın üzerinze @destere oturur![]()
açılır birazdanKonular yokki ayoll nereyeoy kullanıcaz bee![]()