Şiddet icerikli cocuklara kotu ornek oluyo diye yayindan bile kaldirilirdiertuğrula ceza veremezler trt 1 kanalında olduğu sürece eğer bu sahneler başka kanalda olsaydı bak gör neler oluyordu cnm
Şiddet icerikli cocuklara kotu ornek oluyo diye yayindan bile kaldirilirdiertuğrula ceza veremezler trt 1 kanalında olduğu sürece eğer bu sahneler başka kanalda olsaydı bak gör neler oluyordu cnm
1 milyon lira cezaertuğrula ceza veremezler trt 1 kanalında olduğu sürece eğer bu sahneler başka kanalda olsaydı bak gör neler oluyordu cnm
Seneye gelinŞiddet icerikli cocuklara kotu ornek oluyo diye yayindan bile kaldirilirdiBizim de Trt1'e gecmemiz lazim ne guzel rtuk derdin yok
İnşallahSeneye gelin
Aynen kesinlikleİnşallahDirilis Vadi reklamlari beraber donse kanal coker be
10.yılda poyrazın sahnelerini kesiyordu atv rtükten dolayı sahnelerin orjinalını yazeteden izliyorduk ayoll poyrazın parmağını dişiyle kesip duvara resim çismesini kanal eksmişti galiba, kafasını at pisliğine sokmalarını kestiğini çok iyi hatırlıyorum yazeteden izlemiştim o sahneyi çünküŞiddet icerikli cocuklara kotu ornek oluyo diye yayindan bile kaldirilirdiBizim de Trt1'e gecmemiz lazim ne guzel rtuk derdin yok
Aynen Polatın Suriye de ki işkence sahnelerinden de ceza gelmişti arastirsak daha cok cikar10.yılda poyrazın sahnelerini kesiyordu atv rtükten dolayı sahnelerin orjinalını yazeteden izliyorduk ayoll poyrazın parmağını dişiyle kesip duvara resim çismesini kanal eksmişti galiba, kafasını at pisliğine sokmalarını kestiğini çok iyi hatırlıyorum yazeteden izlemiştim o sahneyi çünkü
Ulan sezonun sonuna gelmisiz be
@Çiğdem-Geldik valla süper bölüm ya gözlerim dola dola izledim
bu arada engin altan haberi için özür dilerim bilmeden açtım dizi haberi
olunca açayım dedim bir daha size sormadan konu açmam😳
hani sultan alaaddin gelicekti ayoll haberleri bile çıkmıştıKopek olmedi olmesini bekliyordum @Çiğdem-
Acarsanda sorun olmaz biz senle takiliyoruz😳 tşk ederimmm
Izleyiciyi kandirdilar gelmedi.ssshani sultan alaaddin gelicekti ayoll haberleri bile çıkmıştı
Acarsanda sorun olmaz biz senle takiliyoruz
ayy 3.sezon çok iyi olucak sonunda alplere beyliği ertuğrul ypıcak alpların başıda turgut olucakIzleyiciyi kandirdilar gelmedi.sss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?