Hadi len daha bugun belli olmaz dedimErken oldu sende olmedi diyordun birkac gun once
Hadi len daha bugun belli olmaz dedimErken oldu sende olmedi diyordun birkac gun once
Önceki haftalarda da kesin konuşmamıştım yine kıskançlıklardasınO bugun
Ben istemedigim icin aci gercekleri goremiyorum.ssÖnceki haftalarda da kesin konuşmamıştım yine kıskançlıklardasın
Aynen bakalım efsaneye cenaze töreni düzenleyecekler mi gerçi kimsesi kalmadı reyizinBen istemedigim icin aci gercekleri goremiyorum.ss
Olmaz kesin adami atmislardir cukua camura.sssAynen bakalım efsaneye cenaze töreni düzenleyecekler mi gerçi kimsesi kalmadı reyizin
Vedası böyle olmamalıydı ya yakıştıramadım senaristlerimizeOlmaz kesin adami atmislardir cukua camura.sss
Adam bu sezon diziyi izlettiren en onemli faktordu.Vedası böyle olmamalıydı ya yakıştıramadım senaristlerimize
3. sezon sinema tadında geçecek görürsün Bizans şöleni yaşıcazAdam bu sezon diziyi izlettiren en onemli faktordu.
Umit ediyoruz oyle olsun.3. sezon sinema tadında geçecek görürsün Bizans şöleni yaşıcaz
Madem adamı yaralayacaklar niye fragmanda iyileştiğini gösteriyorlar anlamadımSungurtekin getirildi yarali.
Sacma sapan isler iste.Madem adamı yaralayacaklar niye fragmanda iyileştiğini gösteriyorlar anlamadım
Son haftalarda tuhaflaştılarSacma sapan isler iste.