Hadi len daha bugun belli olmaz dedimErken oldu sende olmedi diyordun birkac gun once![]()
Hadi len daha bugun belli olmaz dedimErken oldu sende olmedi diyordun birkac gun once![]()
Önceki haftalarda da kesin konuşmamıştım yine kıskançlıklardasınO bugun![]()
Ben istemedigim icin aci gercekleri goremiyorum.ssÖnceki haftalarda da kesin konuşmamıştım yine kıskançlıklardasın![]()
Aynen bakalım efsaneye cenaze töreni düzenleyecekler miBen istemedigim icin aci gercekleri goremiyorum.ss
Olmaz kesin adami atmislardir cukua camura.sssAynen bakalım efsaneye cenaze töreni düzenleyecekler migerçi kimsesi kalmadı reyizin
![]()
Vedası böyle olmamalıydı ya yakıştıramadım senaristlerimizeOlmaz kesin adami atmislardir cukua camura.sss
Adam bu sezon diziyi izlettiren en onemli faktordu.Vedası böyle olmamalıydı ya yakıştıramadım senaristlerimize![]()
3. sezon sinema tadında geçecek görürsünAdam bu sezon diziyi izlettiren en onemli faktordu.
Umit ediyoruz oyle olsun.3. sezon sinema tadında geçecek görürsünBizans şöleni yaşıcaz
![]()
Madem adamı yaralayacaklar niye fragmanda iyileştiğini gösteriyorlar anlamadımSungurtekin getirildi yarali.
Sacma sapan isler iste.Madem adamı yaralayacaklar niye fragmanda iyileştiğini gösteriyorlar anlamadım
Son haftalarda tuhaflaştılarSacma sapan isler iste.