aaaa ayrılmamışmı yani ordudan ben maç yüzünden izleyemedim şimdide babam spor programı izliyor yarın netten bakıcam artık 🙂🙂🙂Ögeday Noyan'a gizli görev vermiş. @Çiğdem-
aaaa ayrılmamışmı yani ordudan ben maç yüzünden izleyemedim şimdide babam spor programı izliyor yarın netten bakıcam artık 🙂🙂🙂Ögeday Noyan'a gizli görev vermiş. @Çiğdem-
Beyaz Futbola bakmiyon muNoyan 46'daki içecekten içti galiba
Babamın gazabı Açmıyor napayım Ama şimdi açtı reklam diyeBeyaz Futbola bakmiyon mu
Oo sen iyiden iyiye bizim evrene katılmaya başlamışsın Maşallah hep böyle devam etBabamın gazabı Açmıyor napayım Ama şimdi açtı reklam diye
Taşınayım da odama sistem kurduracağım ve yıllarca çıkmayacağımOo sen iyiden iyiye bizim evrene katılmaya başlamışsın Maşallah hep böyle devam et
Sensiz 300 yorum yapıyoz la neden bahsediyon. benim durumumu efe biliyor büyük ihtimal haftaya dönüş yaparız.Konu 3 sayfa da kalmis Ben olmasam bir hicsiniz @EFE UYSAL @Billy Kane
Ne oldu ki sanaSensiz 300 yorum yapıyoz la neden bahsediyon. benim durumumu efe biliyor büyük ihtimal haftaya dönüş yaparız.
Aksiyon yoktu. Genel olarak normal sahnelerle ilerledi araya hafif Noyan sahneleri serpiştirmişler baya sağlamdı Noyan'ın sahneleri, onun dışında önemli gelişme yaşanmadı ama sıkıcıda geçmedi keyifli yani.bölüm nasıldı @Billy Kane
Vay be son sahneler mükemmel ötesiydi. Noyan Dündar ve Yiğit'i esir aldı. Ertuğrul'da geldi karşı karşıya geldiler haftaya bölüm tansiyonumuzu yükseltir benden söylemesi. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL
Aynen. Bu bölüm Noyan'a eskisi gibi sahneler yazmışlar. O ilk bölümlerde görüp heyecanlandığım Noyan bu bölümde vardı.aynen öyle zaten noyan olunca bölüm hareketleniyor ya
Aynen. Bu bölüm Noyan'a eskisi gibi sahneler yazmışlar. O ilk bölümlerde görüp heyecanlandığım Noyan bu bölümde vardı.
Fragman geliyor hazır mısın.aynen öyle noyansız olmuyordu he🙂