Biriniz basket maçına çağırıyor biri Diriliş'e kararsız kaldım şimdi
Dirilisi saticanmiBiriniz basket maçına çağırıyor biri Diriliş'e kararsız kaldım şimdi
Dirilisi saticanmi
Benim yerime @Maskeli Fedai trollünü sizin için görevlendiriyorum en az 50 mesaj yazar oKüstüm. @Doğu hain 😡
O Survivor izlerBenim yerime @Maskeli Fedai trollünü sizin için görevlendiriyorum en az 50 mesaj yazar o
Beni niye etiketlemiyon
Adam sağ kolda bulmuşBenim yerime @Maskeli Fedai trollünü sizin için görevlendiriyorum en az 50 mesaj yazar o
Biz ahtapot gibiyiz Esaat ne sağı solu her yerde kollarımız vardırAdam sağ kolda bulmuş
Çok önemli abla izlemeyeni başkanımız Dursun Özbek bilezikle boğuyor @Since2011@Doğu gs nin maçı önemlimi bakılmasa olmazmı ya
Konudan bekleniyorsunÇok önemli abla izlemeyeni başkanımız Dursun Özbek bilezikle boğuyor @Since2011
Çok önemli abla izlemeyeni başkanımız Dursun Özbek bilezikle boğuyor @Since2011
Baban Galatasaray'lıysa bırak izlesin abla ama fazla gaza gelmesin yanında dil altı hapı falan bulundur bu maça kalp dayanmazyaaa ben mahvoldum babamla kavga edecez o maç ben dizi
Baban Galatasaray'lıysa bırak izlesin abla ama fazla gaza gelmesin yanında dil altı hapı falan bulundur bu maça kalp dayanmaz