Billy 5 bolum sonra ayrilacak diyor 1 izleyici demis diye Ertugrullr Bilecik Söğüte gidiyorya Bizans ile savasacak ondan ayrilacakmis ben sanmiyorum
Billy 5 bolum sonra ayrilacak diyor 1 izleyici demis diye Ertugrullr Bilecik Söğüte gidiyorya Bizans ile savasacak ondan ayrilacakmis ben sanmiyorum
Eyv aga tm.Aman dikkat et agaBu arada yeni bölüm başlayınca mübarek bir adam beni etiketlesin şu Suvivora bakıyorum biraz
![]()
sezon finalinden önce ölmez bence merak etmeBilly 5 bolum sonra ayrilacak diyor 1 izleyici demis diye Ertugrullr Bilecik Söğüte gidiyorya Bizans ile savasacak ondan ayrilacakmis ben sanmiyorum![]()
Bencede 3. sezon full Bizans savasi olur. Haha @Billy Kane Angut ölecek mi sence abla ?sezon finalinden önce ölmez bence merak etme![]()
Bana abla diyosun sandım.Bencede 3. sezon full Bizans savasi olur. Haha @Billy Kane Angut ölecek mi sence abla ?
Sama abla demezdim daha agir laf ederdimBana abla diyosun sandım.![]()
Bana abla diyosun sandım.![]()
özette noyan ve tangut arasında birşey oluyor diyor bence ölücek o davulcu tangutu noyana söylemeden durmazki ayolBencede 3. sezon full Bizans savasi olur. Haha @Billy Kane Angut ölecek mi sence abla ?
Diyebilirsin benden çekinme.Sama abla demezdim daha agir laf ederdim![]()
Demin ne diyodu şimdi dediğime geldi.özette noyan ve tangut arasında birşey oluyor diyor bence ölücek o davulcu tangutu noyana söylemeden durmazki ayol![]()
Noyan oldurecek davulcu dedigin Ulu Bilgeözette noyan ve tangut arasında birşey oluyor diyor bence ölücek o davulcu tangutu noyana söylemeden durmazki ayol![]()
Ne cekinecem yazik olur sanaDiyebilirsin benden çekinme.![]()
Merak ettim gerçekten ne dicektin?Ne cekinecem yazik olur sana
Demicem simdiMerak ettim gerçekten ne dicektin?![]()