açık ama takip edemedim. yakında kitap çıkarıyormuş almak lazım.Pelin Çift'te çok enteresan bir konu işleniyor uyumadıysanız izleyin.
açık ama takip edemedim. yakında kitap çıkarıyormuş almak lazım.Pelin Çift'te çok enteresan bir konu işleniyor uyumadıysanız izleyin.
Sevgilin Sungurtekin olamadı abla kabul etmedi@Çiğdem- kızz sungurtekini beğendinmi nasıl buldun sen
aa az önce fragman kousundada söyledim zaten bildiğim bir oyuncuydu ve cuk oturmuş rolune aşırı karizmatik bir adam şu kıyafetleriyle dahada karizma olmuş sen tonu falana yerinde gayet@Çiğdem- kızz sungurtekini beğendinmi nasıl buldun sen
tarihçi olduğum için bu konuya müdahale etmem lazımsungurtekin cengizhanla görüştüğüne göre ozaman ertuğulun döneminde cengizhan yaşıyor görünüyor bu dizide @HarzeM
ayy diziyede 1 bölümlüğüne falan girse büyük heyecan olurdu
aa az önce fragman kousundada söyledim zaten bildiğim bir oyuncuydu ve cuk oturmuş rolune aşırı karizmatik bir adam şu kıyafetleriyle dahada karizma olmuş sen tonu falana yerinde gayet
Sevgilin Sungurtekin olamadı abla kabul etmedi
Ona savaşçı kadın lazımmmış sen savaşmıyorsunaa öylemi okumadım ki canım ya pardon oyuncuyu bende biliyorum karizma
olmuş gerçektende sesini sevemedim ya
yaaaa neden amaaaa
Yılbaşından beri böyle normalde 23:45de bitiyordu erken bitmeside baya dezavantaj benceyarın totalde 10 ab de 15 i geçebilir dirilişhafif trt ab grubu şişirmesi, reklamsız gitmesi falan uçar
o değilde bu diziye hiç reklam girmiyormuş ben arada bir bakıyordum bugün 11 e kadar izledim ne güzel istanbul bee reklamsız ohhtrt neyin kafasını yaşıyor bas reklamı devlete para lazım
aga reyting sıkıntısı falan olsa anlayacam adamlar süper rtg alıyor hala reklamsız gidiyor anlamış değilimNiye reklamsız gidiyor dizi onu bende çözemedim.
Aga bizde anlamadık yılbaşından önce 4 defa 15 dklık reklam veriyordu şimdi onun yarısından eser yok ilginç @takasNiye reklamsız gidiyor dizi onu bende çözemedim.
aga ab grubunda net şişirme varOna savaşçı kadın lazımmmış sen savaşmıyorsun
Yılbaşından beri böyle normalde 23:45de bitiyordu erken bitmeside baya dezavantaj bencePara lazım reklam olmalı daha fazlaAga şişirme olsa diğer dizilerid şişirir en başta Filinta Yunus Emre
vadi aklının alamayacağı oranları her kanalda almıştır rahat ol konuda her halta da vadiyi karıştırma benim canımı sıkma konunun vadiyle ne alakası varvadide atv de 15 16 dan aşa almıyodu birazda trt şişirsin her kanalın şişirdiği sezonlar oluyormuş demekki.
Olabilir agaaga ab grubunda net şişirme varbaba candır diye bir dizi geçen 6 küsür rtg aldı o gruptabuna kadir bile inanmaz yanien sonda yeşil deniz diye bi dizi 5 üstü aldı yine ab grubunda
totalde pek bi sıkıntı yok ama diğer gruplarda bir hayli sıkıntı var bunu söylemek istemem ancak durum bu
diriliş hakediyor o ayrı zaten çok fazla da izlenen bir dizi İnşallah artık 10 reytingi aşar
Aynen işte bende ondan diyorum reyting sıkıntısı felanda yok reklam basıp durmaları lazım. Reklam alamıyolar diyecem imkansız.aga reyting sıkıntısı falan olsa anlayacam adamlar süper rtg alıyor hala reklamsız gidiyor anlamış değilimbu dizi normal bi kanalda olsa reklam manyağı yaparlardı
Ona savaşçı kadın lazımmmış sen savaşmıyorsun
Yılbaşından beri böyle normalde 23:45de bitiyordu erken bitmeside baya dezavantaj bencePara lazım reklam olmalı daha fazlaAga şişirme olsa diğer dizilerid şişirir en başta Filinta Yunus Emre
aa tarihe göre ertuğrul öneminde ölü olması gerekiyor biliyorum ama 2.sezon sanki izide yaşıyor gibi analtıyorlar yanı ölü diyen yok yaşıyor gibi bahsediyorlar acaba dizide ölmedi olarakmı işleniyor diye aklıma takıldı daha doğrusu pek anlayamadımtarihçi olduğum için bu konuya müdahale etmem lazımdiziye göre cengiz han ölmüş zaten ögedey yerine geçmiş öyle değil mi ne cengizi
ama o adam efsanevi bir lidermiş alayını yakar
bu bölümü bende izledim süperdi gerçekten savaş sahneleri müthiş
baycu noyan favori karakterim bu dizide
baba candırın o reytingi vardı zaten yazdan beri rakipde yok zaten. diriliş alasını hak ediyor sizde her başarıda bi gölgeleme yapmayın şişirmeymiş hadi ordan.aga ab grubunda net şişirme varbaba candır diye bir dizi geçen 6 küsür rtg aldı o gruptabuna kadir bile inanmaz yanien sonda yeşil deniz diye bi dizi 5 üstü aldı yine ab grubunda
totalde pek bi sıkıntı yok ama diğer gruplarda bir hayli sıkıntı var bunu söylemek istemem ancak durum bu
diriliş hakediyor o ayrı zaten çok fazla da izlenen bir dizi İnşallah artık 10 reytingi aşar
vadi aklının alamayacağı oranları her kanalda almıştır rahat ol konuda her halta da vadiyi karıştırma benim canımı sıkma konunun vadiyle ne alakası var
ulan baba candır diye dandirik bir dizi ab de 6 nasıl alıyor buna anca gülerler
Ya onu bırak Şamanı al işte hazır eş gaza gelirsiniz birlikteallah allah kurban olsun o bana ben güzel savaşırdım yani
Neden vermiyorlar bizde bilmiyoz bya alıyor reklamAynen işte bende ondan diyorum reyting sıkıntısı felanda yok reklam basıp durmaları lazım. Reklam alamıyolar diyecem imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?