Diriliş Ertuğrul 43.Bölüm Yorumları

sungurtekin cengizhanla görüştüğüne göre ozaman ertuğulun döneminde cengizhan yaşıyor görünüyor bu dizide @HarzeM :F:F:F

ayy diziyede 1 bölümlüğüne falan girse büyük heyecan olurdu:F:F:F
tarihçi olduğum için bu konuya müdahale etmem lazım :D diziye göre cengiz han ölmüş zaten ögedey yerine geçmiş öyle değil mi ne cengizi :D
ama o adam efsanevi bir lidermiş alayını yakar :D

bu bölümü bende izledim süperdi gerçekten savaş sahneleri müthiş
baycu noyan favori karakterim bu dizide :D

yarın totalde 10 ab de 15 i geçebilir diriliş :D hafif trt ab grubu şişirmesi, reklamsız gitmesi falan uçar :D
o değilde bu diziye hiç reklam girmiyormuş ben arada bir bakıyordum bugün 11 e kadar izledim ne güzel istanbul bee reklamsız ohh :D trt neyin kafasını yaşıyor bas reklamı devlete para lazım :D

aa öylemi okumadım ki canım ya pardon oyuncuyu bende biliyorum karizma
olmuş gerçektende sesini sevemedim ya

yaaaa neden amaaaa:F:F:F:F
Ona savaşçı kadın lazımmmış sen savaşmıyorsun :A :A
yarın totalde 10 ab de 15 i geçebilir diriliş :D hafif trt ab grubu şişirmesi, reklamsız gitmesi falan uçar :D
o değilde bu diziye hiç reklam girmiyormuş ben arada bir bakıyordum bugün 11 e kadar izledim ne güzel istanbul bee reklamsız ohh :D trt neyin kafasını yaşıyor bas reklamı devlete para lazım :D
Yılbaşından beri böyle normalde 23:45de bitiyordu erken bitmeside baya dezavantaj bence :D Para lazım reklam olmalı daha fazla :D Aga şişirme olsa diğer dizilerid şişirir en başta Filinta Yunus Emre

vadide atv de 15 16 dan aşa almıyodu birazda trt şişirsin her kanalın şişirdiği sezonlar oluyormuş demekki.:tearsofjoy:

Yılbaşından beri böyle normalde 23:45de bitiyordu erken bitmeside baya dezavantaj bence :D Para lazım reklam olmalı daha fazla :D Aga şişirme olsa diğer dizilerid şişirir en başta Filinta Yunus Emre
aga ab grubunda net şişirme var :D baba candır diye bir dizi geçen 6 küsür rtg aldı o grupta :kiki: buna kadir bile inanmaz yani :D en sonda yeşil deniz diye bi dizi 5 üstü aldı yine ab grubunda :D
totalde pek bi sıkıntı yok ama diğer gruplarda bir hayli sıkıntı var bunu söylemek istemem ancak durum bu
diriliş hakediyor o ayrı zaten çok fazla da izlenen bir dizi İnşallah artık 10 reytingi aşar

vadide atv de 15 16 dan aşa almıyodu birazda trt şişirsin her kanalın şişirdiği sezonlar oluyormuş demekki.:tearsofjoy:
vadi aklının alamayacağı oranları her kanalda almıştır rahat ol konuda her halta da vadiyi karıştırma benim canımı sıkma konunun vadiyle ne alakası var
ulan baba candır diye dandirik bir dizi ab de 6 nasıl alıyor buna anca gülerler

aga ab grubunda net şişirme var :D baba candır diye bir dizi geçen 6 küsür rtg aldı o grupta :kiki: buna kadir bile inanmaz yani :D en sonda yeşil deniz diye bi dizi 5 üstü aldı yine ab grubunda :D
totalde pek bi sıkıntı yok ama diğer gruplarda bir hayli sıkıntı var bunu söylemek istemem ancak durum bu
diriliş hakediyor o ayrı zaten çok fazla da izlenen bir dizi İnşallah artık 10 reytingi aşar
Olabilir aga :D ama yarın yeni reyting rekoru geleceği kesin total 10u geçer kesin olarak :D Sungurtekin role çuk oturdu :D Noyanın intikamı çok fena olacak :A

aga reyting sıkıntısı falan olsa anlayacam adamlar süper rtg alıyor hala reklamsız gidiyor anlamış değilim :D bu dizi normal bi kanalda olsa reklam manyağı yaparlardı :D
Aynen işte bende ondan diyorum reyting sıkıntısı felanda yok reklam basıp durmaları lazım. Reklam alamıyolar diyecem imkansız. :D

allah allah kurban olsun o bana ben güzel savaşırdım yani:F:F:F

tarihçi olduğum için bu konuya müdahale etmem lazım :D diziye göre cengiz han ölmüş zaten ögedey yerine geçmiş öyle değil mi ne cengizi :D
ama o adam efsanevi bir lidermiş alayını yakar :D

bu bölümü bende izledim süperdi gerçekten savaş sahneleri müthiş
baycu noyan favori karakterim bu dizide :D
aa tarihe göre ertuğrul öneminde ölü olması gerekiyor biliyorum ama 2.sezon sanki izide yaşıyor gibi analtıyorlar yanı ölü diyen yok yaşıyor gibi bahsediyorlar acaba dizide ölmedi olarakmı işleniyor diye aklıma takıldı daha doğrusu pek anlayamadım :F

vadi aklının alamayacağı oranları her kanalda almıştır rahat ol konuda her halta da vadiyi karıştırma benim canımı sıkma konunun vadiyle ne alakası var
ulan baba candır diye dandirik bir dizi ab de 6 nasıl alıyor buna anca gülerler
baba candırın o reytingi vardı zaten yazdan beri rakipde yok zaten. diriliş alasını hak ediyor sizde her başarıda bi gölgeleme yapmayın şişirmeymiş hadi ordan.

allah allah kurban olsun o bana ben güzel savaşırdım yani:F:F:F
Ya onu bırak Şamanı al işte hazır eş gaza gelirsiniz birlikte :A
Aynen işte bende ondan diyorum reyting sıkıntısı felanda yok reklam basıp durmaları lazım. Reklam alamıyolar diyecem imkansız. :D
Neden vermiyorlar bizde bilmiyoz bya alıyor reklam :D Erkende bitiyor normalde 23:45 50de bitiyor 30 40 dk önce bitiyor büyük dezavantaj bence.

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking