YouTube'un ilk verileri doğru sayıyı vermez daha fazla da olabilir.ohaaa 1000 e yaklaşmış bölüm. [emoji33]
geçmiş bile.YouTube'un ilk verileri doğru sayıyı vermez daha fazla da olabilir.
Aynen yine konuştular dikkatimi çekti Noyan senin Ertuğrulunu yenecekaaa nefes kesici bir bölümdü yalnız @HarzeM ile cengizhan konusunu konuşmuştuk 2.sezonun başlarında çünkü tarihe göre errtuğulun olduğu dönemde cengizhan ölü olması gerekiyor ama bu dizide cengizhanı yaşıyor olarak konuşuyorlar ilk bölümlerde dikkatimi çekmişti bu akşamkı bölümdede sungurtekin cengizhanla görüştüğünü anlatıyor dizide cengizhan yaşıyor olarak aktarılıyor anladığım kadarıyla tekrar bu bölümde dikkatimi çekti @Billy Kane @EFE UYSAL
sungurtekin cengizhanla görüştüğüne göre ozaman ertuğulun döneminde cengizhan yaşıyor görünüyor bu dizide @HarzeMAynen yine konuştular dikkatimi çekti Noyan senin Ertuğrulunu yenecek
Girermi belli olmaz gireceğini sanmam ama bellide olmaz Noyan şov daha yeni başlıyor yarın yeni rekor bekliyoruz reyting tahminleri alalımsungurtekin cengizhanla görüştüğüne göre ozaman ertuğulun döneminde cengizhan yaşıyor görünüyor bu dizide @HarzeM
ayy diziyede 1 bölümlüğüne falan girse büyük heyecan olurdu
Aynen rahat ben 16 bekliyorum abdebeyler bu bölümle rahat 10 konu açarız forumda.
o kesinde ben konu açmadan bahsediyodum normalde 2-3 konu açıyoduk yarın 10 konu açarız. [emoji23]Aynen rahat ben 16 bekliyorum abde
Terslik vardı cümlede şimdi anladım aynen baya açarız ama iyi olur geçen hafta durgunduk açmada bu hafta coşacazo kesinde ben konu açmadan bahsediyodum normalde 2-3 konu açıyoduk yarın 10 konu açarız. [emoji23]