Diriliş Ertuğrul 43.Bölüm Yorumları

Çok iyi bölümdü övecek kelime bulamıyorum :) İzleyenden izletenden çekenden oynayandan Allah razı olsun.

sezonun açık ara en güzel bölümüydü benim için. bu kadar muhteşem bir bölüm daha yoktur herhalde. bir yanda ertuğrul bir yanda gündoğdu nasıl bir cenk meydanıdır o. en önemlisi sungurtekin obaya geldi

Bölüm dört dörtlüktü hepsinin emeğine sağlık sadece sarayı bekliyordum göremeden Halime döndü..

evet bölüm süperdi sonunda sungurtekini gördük ben çok beğendim onu oyuncunun
adını unuttum karaktere çok güzel yakışmış karizma olmuş sungurtekin favorilerim
arasına girdi ama sesini beğenmedim dublaj yapsalardı keşke

aaa nefes kesici bir bölümdü yalnız @HarzeM ile cengizhan konusunu konuşmuştuk 2.sezonun başlarında çünkü tarihe göre errtuğulun olduğu dönemde cengizhan ölü olması gerekiyor ama bu dizide cengizhanı yaşıyor olarak konuşuyorlar ilk bölümlerde dikkatimi çekmişti bu akşamkı bölümdede sungurtekin cengizhanla görüştüğünü anlatıyor dizide cengizhan yaşıyor olarak aktarılıyor anladığım kadarıyla tekrar bu bölümde dikkatimi çekti @Billy Kane @EFE UYSAL :F

aaa nefes kesici bir bölümdü yalnız @HarzeM ile cengizhan konusunu konuşmuştuk 2.sezonun başlarında çünkü tarihe göre errtuğulun olduğu dönemde cengizhan ölü olması gerekiyor ama bu dizide cengizhanı yaşıyor olarak konuşuyorlar ilk bölümlerde dikkatimi çekmişti bu akşamkı bölümdede sungurtekin cengizhanla görüştüğünü anlatıyor dizide cengizhan yaşıyor olarak aktarılıyor anladığım kadarıyla tekrar bu bölümde dikkatimi çekti @Billy Kane @EFE UYSAL :F
Aynen yine konuştular dikkatimi çekti Noyan senin Ertuğrulunu yenecek :A

sungurtekin cengizhanla görüştüğüne göre ozaman ertuğulun döneminde cengizhan yaşıyor görünüyor bu dizide @HarzeM :F:F:F

ayy diziyede 1 bölümlüğüne falan girse büyük heyecan olurdu:F:F:F
Girermi belli olmaz gireceğini sanmam ama bellide olmaz Noyan şov daha yeni başlıyor yarın yeni rekor bekliyoruz reyting tahminleri alalım :A

sosyal medyada son durumumuz; twitterda 60 bini aşkın twet atıldı. youtubede 20 dakikada 2.000 izlenme.

Pelin Çift'te çok enteresan bir konu işleniyor uyumadıysanız izleyin.