Aga bu söz ölüyü diriltir"Bir Türk son nefesini vermeden son söz söylenmemiştir!" Son Dakikalar..
Ekli dosyayı görüntüle 48221
Aga bu söz ölüyü diriltir"Bir Türk son nefesini vermeden son söz söylenmemiştir!" Son Dakikalar..
Ekli dosyayı görüntüle 48221
bence senarist çok iyi replikler yazıyor.Aga bu söz ölüyü diriltirSosyal medya admini sağlam gaz veriyor.
![]()
Senaryoyu Mehmet Bozdağ tek başına mı yazıyor yoksa ona bağlı bir ekip mi var tarihcilerden oluşan?bence senarist çok iyi replikler yazıyor.![]()
Bu haftaya ozel butun dizilerine boyle yapiyor kanal haftaya eskisi gibi![]()
moğollar konusunda tarihçilerden yardım alıyor. senaryoda eşi aslı zeynep bozdağ ve atilla engin var. 3 kişi yazıyorlar.Senaryoyu Mehmet Bozdağ tek başına mı yazıyor yoksa ona bağlı bir ekip mi var tarihcilerden oluşan?
Cok iyiyaa her hafta olsaymış yaa efe avatarım nasıl cnm![]()
bu bölüm noyan yine obaya baskın yapacakmış.Aksiyon![]()
Çok iyibu bölüm noyan yine obaya baskın yapacakmış.
bu bölüm noyan yine obaya baskın yapacakmış.
Kurtulmicaz her daim zafer Noyanınbaskınmı ayyy bu noyandan ne zaman kurtulacaz bee
off ya ben reklamlı olmasını seviyordum bari bir reklam versin diziciğime para lazım.Kanal bu hafta dizilerini reklamsiz veriyor 1 hafta ara oldugu icin boyle haftaya eskisi gibi son 21![]()
noyan girdiği savaşları kaybetmeyen biri abla ne kurtulması, sezon finalinde belki.baskınmı ayyy bu noyandan ne zaman kurtulacaz bee
Verir heralde 4.5 dkoff ya ben reklamlı olmasını seviyordum bari bir reklam versin diziciğime para lazım.
noyan girdiği savaşları kaybetmeyen biri abla ne kurtulması, sezon finalinde belki.![]()
Kurtulmicaz her daim zafer Noyanın![]()
Noyan vs Ertugrul kapismasi isityorum benofff ertuğrulum bayağı uğraşacak desene abuu