Maskeli Fedai
Favori Üye
Bence ölecek geçen hafta demiştim.Emre ceza almayı göze alır
Oh iyi bari
Tuğtekin ölür mü sence?
Sen 37yi izlemişmiydin?Bekliyoruz bbakalım
Ben %50da kaldımBence ölecek geçen hafta demiştim.
Onu ordan Ertuğrul kurtarırsa ölmekten beter olur rezil olur yineSen 37yi izlemişmiydin?
Ben %50da kaldım
Evet oda var baya çelişkili olacak Noyanda ne kadar karizma dimiOnu ordan Ertuğrul kurtarırsa ölmekten beter olur rezil olur yine
Aynen bu sezon izleme nedenlerimden birisi Noyan zaten Adam üst düzey oynuyor.Evet oda var baya çelişkili olacak Noyanda ne kadar karizma dimi
noyan'ın ekip efsane karakterler. tangut, şaman falan.Aynen bu sezon izleme nedenlerimden birisi Noyan zaten Adam üst düzey oynuyor.
Kocabaşın hainliğide ortaya çıkacak gibiAynen bu sezon izleme nedenlerimden birisi Noyan zaten Adam üst düzey oynuyor.
bu hafta sponsor anlaşması yapmışız.
İyimi anlaşma? ünlü marka heraldebu hafta sponsor anlaşması yapmışız.
pis tabi ki de göze alırım ayrıca kural dediğin nedir değişir giderEmre ceza almayı göze alır
Oh iyi bari
Tuğtekin ölür mü sence?
ivit. bu arada çiçek hatun doğan'ın hatunu diyenler çoğaldı.İyimi anlaşma? ünlü marka heralde
konularımı kopyalayıp açıyon sen nasılsaBanlanırsan karışmayız
Bamsının olmalıivit. bu arada çiçek hatun doğan'ın hatunu diyenler çoğaldı.
sana böyle atlarım sus bakayım aşk yeniden izliyom poyraza kaSende izle bu bölümü
Bamsının olmalı
doğan çiçek'e sevdalanır, çiçek bamsı'ya bence.Sende izle bu bölümü
Bamsının olmalı
Aynen farkındamısın dizide entrika işleride arttıdoğan çiçek'e sevdalanır, çiçek bamsı'ya bence.
mehmet bozdağ sağolsun. eşi doğum yaptı senaryodan bir süre elini çekmiştir, senaryo mehmet bozdağ reyise kaldı.Aşk Yeniden ne
Aynen farkındamısın dizide entrika işleride arttı