süper ilerliyor bölüm bayıldım yine
İyiymis memnun oldum evet yorumlarini bekleriz favorin kim? @sürgünüm yine kacirdinHoşbulduk adaşız heralde Adım EfeDirilişi ilk bölümünden itibaren izliyorum sayılır ama kopuk kopuk. Bu sezonu tamamen izledim 3 bölüm gerideyim maçlardan dolayı. Haftaya yetişirim ben size. Yazmaya çalışırım daha fazla..
Evet haftaya konuyu acacan dimisüper ilerliyor bölüm bayıldım yine
oo en müthiş bölümlerde kalmışsın. bekliyoruz kardeşim.Hoşbulduk adaşız heralde Adım EfeDirilişi ilk bölümünden itibaren izliyorum sayılır ama kopuk kopuk. Bu sezonu tamamen izledim 3 bölüm gerideyim maçlardan dolayı. Haftaya yetişirim ben size. Yazmaya çalışırım daha fazla..
hoşgeldin bir efemiz daha olduHoşbulduk adaşız heralde Adım EfeDirilişi ilk bölümünden itibaren izliyorum sayılır ama kopuk kopuk. Bu sezonu tamamen izledim 3 bölüm gerideyim maçlardan dolayı. Haftaya yetişirim ben size. Yazmaya çalışırım daha fazla..
Evet haftaya konuyu acacan dimi
Favorim derken dizide soruyorsan Ertuğrul, Turgut alp ve hayme anayı özellikle çok beğeniyorum. Harika oynuyorlar gerçekten.İyiymis memnun oldum evet yorumlarini bekleriz favorin kim? @sürgünüm yine kacirdin![]()
Bamsiyi severmisin?Favorim derken dizide soruyorsan Ertuğrul, Turgut alp ve hayme anayı özellikle çok beğeniyorum. Harika oynuyorlar gerçekten.
Tm ugur getirecen
Aynen abla Selcan nasilinşallah cnm benim benim kalbim temizdir güvenirim nasibime![]()
Aynenhalimenin şu reklam aralarında çıkan diriliş portresindeki hali çok güzel![]()
Bamsılı bölümlerin çoğunu kaçırdığım için pek tanımıyorum. Herhalde geçen sezon baya etkin bir karakterdi. Ama biraz önce girişini izledim oturduğum yerde gaza geldimBamsiyi severmisin?
Aynen ya fragman bekleniyor.Bamsılı bölümlerin çoğunu kaçırdığım için pek tanımıyorum. Herhalde geçen sezon baya etkin bir karakterdi. Ama biraz önce girişini izledim oturduğum yerde gaza geldimO da favorilerimden olabilir
![]()
Keske oyle dizide olsahalime'nin şu açık halini bende çok beğeniyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 47611
Aynen abla Selcan nasil