@serhatt in babasına mi kaçican 😱 😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
@serhatt in babasına mi kaçican 😱 😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Kıralı gelse başlamam ben bu diziye
Kudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak@serhatt in babasına mi kaçican 😱😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Kudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak
Diziyi diyorum bee@serhatt in babasına mi kaçican 😱😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Diziyi diyorum beeBiz bırakıcaz siz başlıcaksınız
Bence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha danKudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak
Sen ol üvey annesi @serhattBence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha dan
Cinsiyet olarak imkansız
Hiç işim olmazDiziyi diyorum beeBiz bırakıcaz siz başlıcaksınız
Hahahah olsun da dünyayı zehir ediyim cadiyaBence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha dan
Iyyyy size mi kaldık be ben bulurum istesem üvey ana
Babana kiyiyorsun demek hain evlat 😱Hahahah olsun da dünyayı zehir ediyim cadiya
Kendimden başka herkese kıyarım acımam@Çiğdem
Tek babasımı annesinede kıyıyorBabana kiyiyorsun demek hain evlat 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?