@xemrexxx normalde bu sahneyi kötülerdi ama ona Ertuğrul hediyeleri verdin için sahnemizi övecekNeyi kaybetcem Övücem tabisi GOT bu koca bi GOT dizisi
@xemrexxx normalde bu sahneyi kötülerdi ama ona Ertuğrul hediyeleri verdin için sahnemizi övecekNeyi kaybetcem Övücem tabisi GOT bu koca bi GOT dizisi
Daha ne istiyon sen sevin o zaman Gerçi benim de sevinmem lazım adamı döndürmüş olcam@xemrexxx normalde bu sahneyi kötülerdi ama ona Ertuğrul hediyeleri verdin için sahnemizi övecek
Senin kafanı taşlara vurman lazımDaha ne istiyon sen sevin o zaman Gerçi benim de sevinmem lazım adamı döndürmüş olcam
Hayır seviniyorum köfteyi çevirme zamanı Şimdi bu konuştuklarımızı okuyunca videoyu da atmazSenin kafanı taşlara vurman lazım
Ertuğulun hanımıda öldü
Karadenize yarın atacağı farktan dolayı övmeni bekliyoruz Ertuğrulu cnmŞu diziye etiketlemeyin beni ya.
Aaa sileriz senin yorumlarınıOna bakarsan @mrt-06 benim de dostum Yarın görürsün sen iyi de alsa kötülecem
Sana yorum sil diye yetki verilmedi git haber ac bakimAaa sileriz senin yorumlarını
20 üstü diziyi utanmıcanmı kötülemeye izleyenler sana deli diye bakar yönetim yokmu burda derSana yorum sil diye yetki verilmedi git haber ac bakim
Sen 20 alan karadenizi kötülüyorsun diye yönetimden seni hedef gösteririm Hoca o***sa cemaat napmaz derler20 üstü diziyi utanmıcanmı kötülemeye izleyenler sana deli diye bakar yönetim yokmu burda der
Aaa o geçti ayoll aşşağı doğru gidiyorsunuz totelde 10 olur yakında diğer gruplar gibiSen 20 alan karadenizi kötülüyorsun diye yönetimden seni hedef gösteririm Hoca o***sa cemaat napmaz derler
Siz nerden çaldınız bu sahneyiO da topraktan çıkarsa biz den çaldınız derim
Ona bakarsan @mrt-06 benim de dostum Yarın görürsün sen iyi de alsa kötülecem
Ben yine Diriliş'i kötüledim.Aaa sileriz senin yorumlarını