@xemrexxx normalde bu sahneyi kötülerdi ama ona Ertuğrul hediyeleri verdin için sahnemizi övecekNeyi kaybetcemÖvücem tabisi GOT bu koca bi GOT dizisi
![]()
@xemrexxx normalde bu sahneyi kötülerdi ama ona Ertuğrul hediyeleri verdin için sahnemizi övecekNeyi kaybetcemÖvücem tabisi GOT bu koca bi GOT dizisi
![]()
Daha ne istiyon sen sevin o zaman
Senin kafanı taşlara vurman lazımDaha ne istiyon sen sevin o zamanGerçi benim de sevinmem lazım adamı döndürmüş olcam
![]()
Hayır seviniyorum köfteyi çevirme zamanıSenin kafanı taşlara vurman lazım
Ertuğulun hanımıda öldü![]()
Karadenize yarın atacağı farktan dolayı övmeni bekliyoruz Ertuğrulu cnmŞu diziye etiketlemeyin beni ya.
Aaa sileriz senin yorumlarını
Sana yorum sil diye yetki verilmedi git haber ac bakimAaa sileriz senin yorumlarını![]()
![]()
![]()
20 üstü diziyi utanmıcanmı kötülemeye izleyenler sana deli diye bakar yönetim yokmu burda derSana yorum sil diye yetki verilmedi git haber ac bakim![]()
Sen 20 alan karadenizi kötülüyorsun diye yönetimden seni hedef gösteririm20 üstü diziyi utanmıcanmı kötülemeye izleyenler sana deli diye bakar yönetim yokmu burda der![]()
![]()
![]()
Aaa o geçti ayoll aşşağı doğru gidiyorsunuz totelde 10 olur yakında diğer gruplar gibiSen 20 alan karadenizi kötülüyorsun diye yönetimden seni hedef gösteririmHoca o***sa cemaat napmaz derler
![]()
Siz nerden çaldınız bu sahneyiO da topraktan çıkarsa biz den çaldınız derim![]()
![]()
![]()
Ben yine Diriliş'i kötüledim.Aaa sileriz senin yorumlarını![]()
![]()
![]()