Engin'im gebertseydi şu Ertuğrul'u keşke. Birde birilerinin adamıymış diyor. Engin'in dizideki rolü önemsiz galiba.@kerem Herifinin sahnesine bakacaktın buyur ayoll
Emir Sadatdetin Köpek var baş düşman ona bağlı budaEngin'im gebertseydi şu Ertuğrul'u keşke. Birde birilerinin adamıymış diyor. Engin'in dizideki rolü önemsiz galiba.
Videoyu izledim de pek dövüşme sahnesi yoktu. Ertuğrul basitçe indiriyor Engin'imi. Engin Öztürk Ertuğrul bu dizide yrr almamalıydı bence, bu rol hiç olmamış.Emir Sadatdetin Köpek var baş düşman ona bağlı buda
Aaa yok dizide baya etki yaptı Ertuğrula karşıda iyi dövüşüyor bence baktınmı
Bu sahneden önce yine dövüşüyorlar Ertuğrul ile onu buna eklememişler Ama diğer adamlar falanda dövüşüyor biraz kalabalık dövüş sana saniyelerini atayımVideoyu izledim de pek dövüşme sahnesi yoktu. Ertuğrul basitçe indiriyor Engin'imi. Engin Öztürk Ertuğrul bu dizide yrr almamalıydı bence, bu rol hiç olmamış.
Finalde kesin Engin düşürür şu Ertuğrul'uBu sahneden önce yine dövüşüyorlar Ertuğrul ile onu buna eklememişler Ama diğer adamlar falanda dövüşüyor biraz kalabalık dövüş sana saniyelerini atayım
önce İLK 10 saniyeye bak sonra 0:40-1:20 arasına ve son olarak 3:50-4:00
Aaa doğru yolu bulup dost olmalarını bekliyorum benFinalde kesin Engin düşürür şu Ertuğrul'u