Diriliş ''Ertuğrul'' İle Gaza Gelen Minik Çocuk!

Önceki dayının konusunda söylediğimi tekrar söylüyorum bu videolar çok basit gibi görünebilir hatta gülüp geçilebilir ama bu insanların verdiği sıcak tepkiler dünyanın en iyi eleştirmenlerinden gelecek övgülerden daha kıymetlidir. Zaten Dirilişin çizgisinden dolayı hiçkimsenin eleştirisi bizi bağlamaz. Ancak halk sevmez, istemezse bu iş biter. Umarım sonuna kadar bu coşku, istek, destek sürer ki eminim sürecek.. Diriliş milletin dizisi olmaya devam edecek bazıları kabullense de kabullenmese de..

Aga çok iyi yazmışsın be içimdekileri yazıya dökmüşsün çok iyi dokunuş sonuna kadar katılıyorum.

Yav hehe
Birde tufegim vardi
Annem sonra kirmisti ama
Hahaha
kardeşimin hepsinden var oda bunlara meraklı resimlerinide çiziyor aynı benim gibi
😎

Açacağın konu mu kalmadı @EFE UYSAL , bu ne ?
Antilere dizimizi göstermek için açıyorum yoksa açacak kişi var baya başkasına söylerdim açardı
Emrede böyle şeyler yapardı zamanında ona laf atıyormuydunuz acaba bizde açıyoruz Diriliş forumuna katkısı olsun diye

Son düzenleme:
Antilere dizimizi göstermek için açıyorum yoksa açacak kişi var baya başkasına söylerdim açardı
Emrede böyle şeyler yapardı zamanında bizde açıyoruz Diriliş forumuna katkısı olsun diye
Özgün olun biraz Emre'nin yaptığını yapmayarak

Özgün olun biraz Emre'nin yaptığını yapmayarak
O bahane antiler görsün diye açtım sonra laf yapıyorlar şike var şike yapıyorlar diye gerçekleri görsünler diye
Emreye özendiğimiz yok o yapmış başkası yapmayacak diye birşey yok

Bunun şike ile bağlantısı nedir ?
Reyting şikesi hiç kimse izlemiyor diyorlar bizde bu videoları buluyoruz yayınlıyoruz kimse izlemiyor falan diyen çok oluyor reyting konularında görmüşsündür belki
Aslında çok bağlantısı yok ama insanlar görsün diye açtım
Senin dizin için böyle videolar yayınlasalar sen severek açmaz mısın benimkide o hesap
Dizimizi çok seviyorlar yaşıyorlar diye övünüyoruz

Son düzenleme:
Taklitmiş biz dizimizin ne kadar sevildiğini göstermek için açıyoruz bu konuları seni alt edelim diye değil umrumuzda değilsin zaten