nediyorsun fragmanaHımm..
ama çok düşük verdin @gözlemci
nediyorsun fragmanaHımm..
Bende sana 7 verdim neyini az buldun aslında 4 basacaktım ama yapmadım )))nediyorsun fragmana
ama çok düşük verdin @gözlemcibu puanlar sinirimi bozdu benim her defasında bir bahane bulup puan düşürüyor ve sokak sanati tehdit etti beni ve bana üç verdi senin senaryona çarptı sinirim pakize lafı geçince sinirim dahada bozuldu ve babamın tanıştıramadığı defne joy fosterın ölüm yıl dönümü ve kanal d nin sihirli annemi koyuş günü saat 15 e tekrarını ve starın bitirdiği aklıma geldi oyüzden 7 verdim eskiden olsa 4 verirdim
zaten bildiğin az var yine bu sonuncu olacak @Cengo nun programında rtürk yayından kaldırsın hiç bir yazı düzenimi beğenmiyorBende sana 7 verdim neyini az buldun aslında 4 basacaktım ama yapmadım )))
Fragman anlaşılır değil ama anladığım kadarıyla idare ediyor ))) bölümü düzgün yaz bence
@Cengo yeter bir beğen allah aşkına sihirlli annem 1.bölüm ve Halkın Polisi 1.bölüme bak onlar daha düzensizBazı sahneler çok kısa.Çok fazla müzik koymana gerek yok.Pek anlaşılır değil.Yazı düzenini yine beğenmedim.4 puan
cengo nun ergen dizileri tarzı seviyor@pompy şokta )) Senaryonu beğenmediler diye celellenme herkesin zevki farklı olabilir ama sende daha iyisine gayret edebilirsin
Olabilir olsun boşver sen.cengo nun ergen dizileri tarzı seviyor
sırada kaçak geline gönderme var
Kaçak gelinlere gönderme kaçınılmazOlabilir olsun boşver sen.
Senden herşey beklenir valla ne diyim ))) Gönderme yaparsan dahada düşük puan verirKaçak gelinlere gönderme kaçınılmaz
anlamıcak Çarşamba günü görürsün yarın yani polisleri nikah masasında ölürken nikahtan kaçak gelinler çünkü bu bir fuhuş çetesinin başıSenden herşey beklenir valla ne diyim ))) Gönderme yaparsan dahada düşük puan verir
Senden korkulur iki dakika da ne senaryo yazmışsın @Cengo senin kaçak kadınlar ne hale düşücek yarın )))anlamıcak Çarşamba günü görürsün yarın yani polisleri nikah masasında ölürken nikahtan kaçak gelinler çünkü bu bir fuhuş çetesinin başı
Ben iyi olana gereken puanı veriyorum.Sen ve kvp medya iyi yapıyor.Ama pompy saçmaladı şu aralar.Senden korkulur iki dakika da ne senaryo yazmışsın @Cengo senin kaçak kadınlar ne hale düşücek yarın )))
Sana göndermede yani lütüfta bulunacakmış faakt farklı tarzdan bir lütüf ))) neyse yarın görürmüşüzBen iyi olana gereken puanı veriyorum.Sen ve kvp medya iyi yapıyor.Ama pompy saçmaladı şu aralar.
neresi saçma telepatiyle mayının patlamamasımıBen iyi olana gereken puanı veriyorum.Sen ve kvp medya iyi yapıyor.Ama pompy saçmaladı şu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?