yok artık videodan puan kırılırmı konuyu bitirmek için öyle yaptım kadın hayatındaki pakizeye göndermemiBelgesel gibi her telden herşey var ))) videoları kastetdim 2 puan buradan kırdım
Geçen haftaki senaryondan farklı 1 puan oradan kırdım, pek anlaşılır kılmamış açıklık yok 2 puanda burdan ayrıca kişilerarası bağlantı geçen haftakinden daha kötü durumda 1 puanda burdan ,tamamdır
Hayır göndermeme .yok artık videodan puan kırılırmı konuyu bitirmek için öyle yaptım kadın hayatındaki pakizeye göndermemi
kaç verdin göremiyorum sonuç kısmını kaldırmışlar4 vermedim
3 verdim 1 puanda başlıkla dizinin adının uyuşmaması yüzündenkaç verdin göremiyorum sonuç kısmını kaldırmışlar
Onlara niye kabahat buluyon
sana sinirden 7 puan vermiştim ardından değiştirip 9 verdimOnlara niye kabahat buluyon
Bu ne ?çişilin baş düşmanı şeyma Çişilin yardımcıları Alper Enis ve Cengize ailesiyle birlikte gittiği Alışverişte Pusu kurulur keskin nişancı Cengiz Alperi vurur Yiğit ve Çiğdem pusudan kaçar Enis cihazdan geçtiğinde bomba patlar Yiğit ve Çiğdem aşağa atlar ve ama tırın altında kalır ama bombalıdır ve patlar hedefi çişilin gezegenini ele geçirmek ve diğer hedefi Ardan rektüel ve ekibi @Çiğdem- @gözlemci @kvp-medya @destere @sokak sanati @Yiğitt @beyazsoy @cookies @Harunnn60
@Cengo @vadikızı @Çiğdem-