Dileklerimiz 5.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 2 18.2%
  • 4

Oy: 1 9.1%
  • 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

Oy: 1 9.1%
  • 8

• 9

Oy: 2 18.2%
  • 10

Oy: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
nediyorsun fragmana

ama çok düşük verdin @gözlemci :bağır:bu puanlar sinirimi bozdu benim her defasında bir bahane bulup puan düşürüyor ve sokak sanati tehdit etti beni ve bana üç verdi senin senaryona çarptı sinirim pakize lafı geçince sinirim dahada bozuldu ve babamın tanıştıramadığı defne joy fosterın ölüm yıl dönümü ve kanal d nin sihirli annemi koyuş günü saat 15 e tekrarını ve starın bitirdiği aklıma geldi oyüzden 7 verdim eskiden olsa 4 verirdim

Bazı sahneler çok kısa.Çok fazla müzik koymana gerek yok.Pek anlaşılır değil.Yazı düzenini yine beğenmedim.4 puan :)

nediyorsun fragmana

ama çok düşük verdin @gözlemci :bağır:bu puanlar sinirimi bozdu benim her defasında bir bahane bulup puan düşürüyor ve sokak sanati tehdit etti beni ve bana üç verdi senin senaryona çarptı sinirim pakize lafı geçince sinirim dahada bozuldu ve babamın tanıştıramadığı defne joy fosterın ölüm yıl dönümü ve kanal d nin sihirli annemi koyuş günü saat 15 e tekrarını ve starın bitirdiği aklıma geldi oyüzden 7 verdim eskiden olsa 4 verirdim
Bende sana 7 verdim neyini az buldun aslında 4 basacaktım ama yapmadım )))

Fragman anlaşılır değil ama anladığım kadarıyla idare ediyor ))) bölümü düzgün yaz bence

Bazı sahneler çok kısa.Çok fazla müzik koymana gerek yok.Pek anlaşılır değil.Yazı düzenini yine beğenmedim.4 puan :)
Hey allahim bir beğen eski senaryolarına bak sihirli annem halkın polisi 1. BOlume

Bende sana 7 verdim neyini az buldun aslında 4 basacaktım ama yapmadım )))

Fragman anlaşılır değil ama anladığım kadarıyla idare ediyor ))) bölümü düzgün yaz bence
zaten bildiğin az var yine bu sonuncu olacak @Cengo nun programında rtürk yayından kaldırsın hiç bir yazı düzenimi beğenmiyor

@Cengo yeter bir beğen allah aşkına sihirlli annem 1.bölüm ve Halkın Polisi 1.bölüme bak onlar daha düzensiz

@denizz19 eskisinden düzenli

@Yakamoz-Asi eskisinden düzenlimi

Son düzenleme:
@pompy şokta )) Senaryonu beğenmediler diye celellenme herkesin zevki farklı olabilir ama sende daha iyisine gayret edebilirsin :)

Ben iyi olana gereken puanı veriyorum.Sen ve kvp medya iyi yapıyor.Ama pompy saçmaladı şu aralar.
Sana göndermede yani lütüfta bulunacakmış faakt farklı tarzdan bir lütüf ))) neyse yarın görürmüşüz :) @pompy senaryolarına çeki düzen vermelisin yoksa konu aşırı saçmalaşıyor )))

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking