İnşAllah tutar Esra dediklerine inanıyor ve güveniyorum. 😉 😉
benden daha çok diloş hayranı çıktın
İnşAllah tutar Esra dediklerine inanıyor ve güveniyorum. 😉 😉
Yok yok resime tıklasan bir orada teşekkür etmiş ama yalnış yazmış büyük hata buldum.Kenan Erçetingöz yahu o.![]()
Biz kanalın genel gidişatını konuşuyoruz Diloş'un D'si geçmedi.benden daha çok diloş hayranı çıktınbir türlü konudan çıkmadığına göre sanırım sende dizinin uzamasından mutlu olanlarımızdansın
![]()
Şimdi fark ettim.Yok yok resime tıklasan bir orada teşekkür etmiş ama yalnış yazmış büyük hata buldum.![]()
![]()
Yağ çekiyim derken.Şimdi fark ettim.
Tekdal yazmış ve birde hepsi büyük harf. Bu bir gönderme olabilir mi diye irdelemeyeceğim ama kötü olmuş.![]()
Yağ çektiğini sanmıyorum. Erkan Petekkaya'nın öyle huyları yoktur, olduğu gibidir. 😉Yağ çekiyim derken.Hakikatten kötü olmuş Esra.
![]()
Biraz argoca bir tabir oldu ama bide büyük harflerle süslemiş ora komiğime gitti bari doğru yazaydın.Yağ çektiğini sanmıyorum. Erkan Petekkaya'nın öyle huyları yoktur, olduğu gibidir. 😉
Ama kötü olmuş tabii. Birde hepsi büyük harf ya.![]()
valla ben daha hic gormedimBakalım artık O Ses elemeler başladı zaten.Ama düşmedi.
Saklı Kalan hakkında bir fikrim yok açıkcası halen emin değilim.
Ama Okan Cumartesi devam edecek yine Okan çok iyi geldi sosyal medyada Show TV'ye can verdi bence de.
Ayrıca Reklam Pano'ların da Show TV'nin dizilerinin Reklam'ları vardı otobüsü beklerken bir nabız kontrolu yaptım en ilgi çeken iki dizi vardı biri Altındağlı diğeri Benim İçin Üzülme.@dizi kolik , @SERHAT3456 .