nanikAmerikan Vari = xemrexxx'in izleme sebebi.![]()
Diye mantık kurdum panpam.
O dizi haftaya izlenecek baskı yapıcam sana.
![]()
nanikAmerikan Vari = xemrexxx'in izleme sebebi.![]()
Diye mantık kurdum panpam.
O dizi haftaya izlenecek baskı yapıcam sana.
![]()
Hayırdır gardaş gb'ye laf mı attın sen?nanikforuma girmem o saatlerde
her amerikanvari dizi kaltielidir diye bir kaide yok
ama yine de onlar daha iyidir napayım korevari gb ya da bah mı izleyeyim
![]()
bi sorun mu varHayırdır gardaş gb'ye laf mı attın sen?
Ya şopara bak ya.nanikforuma girmem o saatlerde
her amerikanvari dizi kaltielidir diye bir kaide yok
ama yine de onlar daha iyidir napayım korevari gb ya da bah mı izleyeyim
![]()
adam show ile bütünleşmişYa şopara bak ya.Haftaya forumda olnacak o kadar.
Onu da izleticem sana aylardır mrt-06 Başlıyor diye boşuna demiyorum panpam.Nanik ne ayrıca küfür mü ettin bana sen.
![]()
![]()
Gb'yi sana yedirmeyiz aslanım. Ab dizilerine laf yok.bi sorun mu var![]()
seni menapozlu hürrem e havale ederimGb'yi sana yedirmeyiz aslanım. Ab dizilerine laf yok.![]()
Iyy.seni menapozlu hürrem e havale ederim![]()
Şaka mı gerçek mi. 😱 😱Demiştim. GOLD film'de med yapımdan farklı değil. Fark yarattiği şey sadece AŞK dizisindeki görüntü kalitesi. Oda olmasa piayasada değeri olmayacak olan production company😛
A.Ş.K. dizisinin görüntü kalitesi berbat değil mi neresinden etkilendin anlamadım bir Karadayı'ya bak bir Vadi'ye yahut Muhteşem Yüzyıl'a birde A.Ş.K.'a.neresi?
Bence bi araştırA.Ş.K. dizisinin görüntü kalitesi berbat değil mi neresinden etkilendin anlamadım bir Karadayı'ya bak bir Vadi'ye yahut Muhteşem Yüzyıl'a birde A.Ş.K.'a.😕
görüntü kalitesinin muhteşemliğinden midir aşırı makyajdan mı hiçbirinin yüzü gerçek gibi durmiyiBence bi araştır![]()
işte Hazal K. dizide AFK 'deki gibi soluk benizli değilgörüntü kalitesinin muhteşemliğinden midir aşırı makyajdan mı hiçbirinin yüzü gerçek gibi durmiyi![]()
hazal ın kızılderili genleri açığa çıkmışişte Hazal K. dizide AFK 'deki gibi soluk benizli değil![]()
Gerek yok baya bir inceledim diziyi beni etkilemedi Kanal D'nin görüntü kalitesi çok soğuk , donuk bence Show TV'nin ATV'nin kalitesi daha iyi hatta FOX'un da öyle.Bence bi araştır![]()