Dila Hanım Sezon Sonuna Kadar Devam Edecek !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
ÖZEL HABER !

Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Dila Hanım geçen haftalarda şok bir kararla final kararı almıştı.

Başrollerinde Hatice Şendil , Erkan Petekkaya gibi önemli oyuncuların yer aldığı dizi Dila Hanım 12 Aralık'ta final yapacaktı ancak Gold Film'in resmi Twiter adresinden Dila Hanım'ın sezon sonuna kadar yine Show TV ekranlarında olacağını duyurdu.

Sevilen dizi Dila Hanım her Cuma sezon sonuna kadar 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

@HachiKo , @Lordly , @destere , @hayret bi şey .

bHdtcj0faJR7EjY9glaTCsYZ.jpg

Ekli dosyalar

• 99803fe58e3fece0dc5eb0d5e959b736.jpg
    99803fe58e3fece0dc5eb0d5e959b736.jpg
    48.1 KB · Hit: 659
nasılda sevindim bilemezsiniz :)

demekki daha çekilecek çok çilem var:)

Showtvnin ortalamasinin uzerinde reyting alan bir diziyi bitirme karari almasina anlam verememistim, dizinin sevenleri icin iyi haber

İyi oldu en son 5 Reyting'e yaklaşmıştı TOTAL'de. :) Ama AB'yi de düzeltmesi lazım düşük çünkü. :)

Son düzenleme:
çok iyi oldu show tv zaten bu dizinin kıymetini bilmeliydi ve bildi
TEŞEKKÜRLER SHOW TV
(Bu diziyi izlemiyorum ama seviyorum bu diziyi)

Oley oley oley oley oley. Diptis Diptis. Bundan daha iyi bir haber olamazdı. Belkide benim tweet sayesinde oldu. Dedim ki lan faruk lan show lan hatice bu kadar seveniniz varken dizi yarida bitirilirmi. Allah aşkına sezon sonuna kadar yayınlayın dedim. Dinlemiş ler.. :D :D :D

@destere Diloş'un bitmiyo hadi iyisin gine Cuma akşmları boş kalmıyacan bakalım dizideki karmaşıklar ne hale gelcek :F

Oley oley oley oley oley. Diptis Diptis. Bundan daha iyi bir haber olamazdı. Belkide benim tweet sayesinde oldu. Dedim ki lan faruk lan show lan hatice bu kadar seveniniz varken dizi yarida bitirilirmi. Allah aşkına sezon sonuna kadar yayınlayın dedim. Dinlemiş ler.. :D :D :D
Ne kadar kibarmışsın :D

Show TV sonunda dogru bir karar verdi. Reytingleride artmaya basladi. Kanal adina sevindirici :)

kayıp,ben de özledim,tatar ramazan.Ben onu çok sevdim ve birçok dizi daha final yapmıyorsa dila hanım niye yapsın.
zarar edersede diğer diziler daha çok zarar ediyor.koskoca cinere bir dizinin zararımı dokunacak.
Erken final yapmaması yerinde karar olmuş.

Doğru bir karar olmuş. Totalde aldığı reytinglerle bu sezonu çıkarırdı zaten. :)