Çok uzun zamandır listemde bekleyen bir filmdi. Aamir Khan filmlerindeki yüksek beğeni oranıma rağmen uzun süresi nedeniyle bir türlü elim gitmiyordu nihayet etkinlik vesilesiyle izlemiş oldum...
Aamir Khan'ın erken dönemlerinden ve ilk çok ünlü filmlerinden biri olması açısından önemli bir film. Bunun da etkisiyle olsa gerek Aamir Khan'ın çoğu filminin aksine önemli mesajları olan bir film değil, bunun aksine daha basit ve çok söylenen sözleri olan bir film...
Aslında filme olumsuz hislerle başladım. Sonunu başa koyma olayı bence burada çok gereksiz olmuş. Genel anlamda giriş kısmını güçsüz buldum, beni bağlamakta zorlandı. Fakat ilk bir saat sonrası film giderek açıldı. Özellikle Shalini'nin güzelliği bunda etken olmuş olabilir.

Sameer miydi güzel sarışınla münasebeti olanın hikayeleri de eğlenceliydi.

Buna karşın Akash dışındaki karakterlerin hikayeleri çok da iyi bağlanamamış...
Genel anlamda çok dağınık, buna karşın eğlenceli bir filmdi. Aamir Khan filmlerini sevenler muhtemelen bunu da sevecektir...
Bu arada filmin önemli bir kısmının geçen hafta sanal tur yaptığımız Sydney'de geçiyor oluşu çok güzel bir tesadüf oldu.

Fakat filmin görüntü yönetmenliğinin vasatlığından dolayı şehrin güzelliği pek yansıtılamamış.
7/10