DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,390
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
İlk bölümün kapanışı onunla oldu... En eski ve Survivora en uzak benim ama hiçbirinden de çekinmiyorum dedi dudağını ve kaşlarını kaldırarak ,Avatarı yendi ilk oyunda, Spoiler oldu ama olsun idare.Survivor Cup'ı çok merak ediyordum ne yalan söyleyeyim. Anıl'ın Dominik'e gittiğini görünce araştırmıştım programı ve Exxen'de olacağını öğrenmiştim. Bu akşam onu da izleyeceğim abi, Anıl nasıldı?
Gece izleyeceğim zaten. Benim 2018’deki favorimdi Anıl. Hem efendi olmasıyla, hem hızıyla hem de o kadar All-Star’a karşı gücüyle çok iyiydi.İlk bölümün kapanışı onunla oldu... En eski ve Survivora en uzak benim ama hiçbirinden de çekinmiyorum dedi dudağını ve kaşlarını kaldırarak ,Avatarı yendi ilk oyunda, Spoiler oldu ama olsun idare.
53 dk bölüm. Tavsiye ederim
Anılı ben 8 kişi onu yazdıktan sonra sevmeye başlamıştım ( annem evladı olarak benimsemişti o sene) ama sonra bir ara takımlar değişti Damlaların arkasında garson gibi olmaya başladı falan.. Ne uzak nede yakınım. Kardeşime benzetirim hem tip hemde ruh hallerini.Gece izleyeceğim zaten. Benim 2018’deki favorimdi Anıl. Hem efendi olmasıyla, hem hızıyla hem de o kadar All-Star’a karşı gücüyle çok iyiydi.
Ersin , sana dönüceğim şimdi. Unuttum sanma seni.Tolgshow'u bulduk... Yemek yedikten sonra üstüne atlayacağım.
Konusu açılmayacak mı?
Konudaki ikinci mesajımdan kısa bir süre sonra ben de saldım Özgür beyciğim, stüdyo ortamı pek yaramamış gibi programa. Ruhunu öldürmüş sanki. Bir de dediğin gibi teknik olarak kötü bir deneyim mevcuttu, inşallah toparlarlar zamanla.Herhalde dün ilk defa Mücbir'i yarım bıraktım. Pek beklediğim gibi olmamıştı ya. Yine de izledim bir süre. Görüntü kötüydü, Gain'de sıkıntı vardı ama belli ki uğraşılmıştı.
Serkan Keskin'in Müslüm Gürses hali damga vurdu bence geceye. Mücbir Muhabir'i de maskesiz gördük. Bir de tombala kısmı güzeldi. Yine de dansöz çıkarmaları, sondaki grupla yapılan şov TV'de göremediğimiz şeyler olduğu için helal olsun dedim. Umarım Gain kendini daha da geliştirir.
Hakan reisim 329493294. kez katıldığı Survivor'da şov yapmaya devam ediyor... @Bully @MasacRE @Maskeli FedaiBugün Survivor Cup ilk bölümünü izledim Exxende. @Sherlock @Maskeli Fedai Veteranlar mevcut.
Hakan ilk oyunda Sercana acımadı
Nagihan hiç değişmemiş,aynı hırsı devam ediyor. @Emre Ozansoy @dreamy @Angelica @Hazem
Atakan,Yusuf,Sahra,Seda,Sema,Elif,Sercan,Anıl Berk,Berkan gibi toplam 6 kız 6 erkek 12 kişi var.
Bunu izledikten sonrada Süprizimiz Var izledim; programı çok beğendim. Daha ilk bölümün süprizde ağladım. Kısa ama keyifli bir program olmuş.
Şimd, sırada MasterChef Jr var @Gizmen
İlk oyun su oyunuydu adam Sercanı turladı valla. Sercan abimiz sudan çıkamadıKonudaki ikinci mesajımdan kısa bir süre sonra ben de saldım Özgür beyciğim, stüdyo ortamı pek yaramamış gibi programa. Ruhunu öldürmüş sanki. Bir de dediğin gibi teknik olarak kötü bir deneyim mevcuttu, inşallah toparlarlar zamanla.
Ahahahaha Serkan Keskin yine güldürdü, dediğin gibi damga da vurdu. Zaten konsept olarak 90'lar dönemini baz almışlar, o yüzden dediğin gibi güzel detaylar mevcuttu her şeye rağmen.
Hakan reisim 329493294. kez katıldığı Survivor'da şov yapmaya devam ediyor... @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai
Su oyunlarında çok iyiydi reisim, formundan hiçbir şey kaybetmedi hala demek ki o alanda. Turabi olsa sonuncu olurdu suda... @Maskeli Fedaiİlk oyun su oyunuydu adam Sercanı turladı valla. Sercan abimiz sudan çıkamadı
Şu aşamada programlar için ayrı ayrı yorum konuları açılmayacak, bu başlık altından yorumlarını yapabilirsin izlediğin program/programlar hakkında. Tolgshow platformda bulunan ve izlemek istediğim nadir içeriklerden, o yüzden yorum yapman iyi olur. SABAR ve MİZAH seviyen de yükselecektir hem...Tolgshow'u bulduk... Yemek yedikten sonra üstüne atlayacağım.
Konusu açılmayacak mı?
Şu aşamada programlar için ayrı ayrı yorum konuları açılmayacak, bu başlık altından yorumlarını yapabilirsin izlediğin program/programlar hakkında. Tolgshow platformda bulunan ve izlemek istediğim nadir içeriklerden, o yüzden yorum yapman iyi olur. SABAR ve MİZAH seviyen de yükselecektir hem...
Tolgshow 1x1:
---
Şeklinde yorum yapabilirsin... Taktiği de verdim hadi yine iyisin... ✍🏻
Ne oluyor lan... 😱 Bu adam SİNERJİ olayını çözmüş beyler... @MEnes @Maskeli FedaiTolgshow Filtresiz, 1. bölüm
İsmine "Filtresiz" ekleyince ne oldu anlamadım; aynı tas aynı hamam. Süre 90 dakika olmalı en az. O kadar para veriyoruz ( 🤭 🤭 ) bunu istemek hakkımız.
İyi başlangıç. Beğendiğimiz anları yazalım.
Yalayıp Youtube, İndirirsem tanır, çakma dezenfektan, ikimiz de yalnızmışız, açmadan önce konuş, seyirci de vurdursun, baktıkça seni hatırlıyorum, diğer elimle yedireyim mi, Afrika'daki anılar.
Turabi Survivor masalarında Hakan ile olacak deniyor @Maskeli Fedai @SherlockSu oyunlarında çok iyiydi reisim, formundan hiçbir şey kaybetmedi hala demek ki o alanda. Turabi olsa sonuncu olurdu suda... @Maskeli Fedai
Şu aşamada programlar için ayrı ayrı yorum konuları açılmayacak, bu başlık altından yorumlarını yapabilirsin izlediğin program/programlar hakkında. Tolgshow platformda bulunan ve izlemek istediğim nadir içeriklerden, o yüzden yorum yapman iyi olur. SABAR ve MİZAH seviyen de yükselecektir hem...
Tolgshow 1x1:
---
Emre Özcan'ı takip ettiğin çok belli, taktik işlerini öğrenmişsin. ✍️Su oyunlarında çok iyiydi reisim, formundan hiçbir şey kaybetmedi hala demek ki o alanda. Turabi olsa sonuncu olurdu suda... @Maskeli Fedai
Tolgshow 1x1:
---
@Emre Ozansoy @Angelica @Gizmen kesinlikle izleyin,çocuk dediğin doğaldır kurgudan anlamaz.
Çok eğlenceliydi.
Bayıldım. Şimdiden favorim var.
İzlemeyi düşündüğüm bir proje değil...Ekli dosyayı görüntüle 97471
@Gizmen @Emre Ozansoy @dreamy @Angelica
Allahım bunlarda bile atarlık var.
Bir tanede Manisalı var @Zeyno45
zorla izletcem sanaİzlemeyi düşündüğüm bir proje değil...
Normalini bile izlemiyorken bunu izlemem garip olur zaten. Survivor Cup’ı takip ederiz beraber? Zaten hepsi yüklenememiş demiştin, ben sana yetişirim haftaya.zorla izletcem sana
Boşa çıktın ben seni wp den taciz edeceğim. zorla hepsini izletcem. süprizimiz varı da izle zaten 18 dak.Normalini bile izlemiyorken bunu izlemem garip olur zaten. Survivor Cup’ı takip ederiz beraber? Zaten hepsi yüklenememiş demiştin, ben sana yetişirim haftaya.
Abi sadece dizilerinden birkaçını ve Survivor Cup’ı izlemeyi düşünüyorum. Diğerlerini izleme ihtimalim çok az... Belki Alper Rende’ninkini izleyebilirim.Boşa çıktın ben seni wp den taciz edeceğim. zorla hepsini izletcem. süprizimiz varı da izle zaten 18 dak.