Açtığım gibi kapattım, maalesef ilgimi çekmedi program. Stüdyo da olmaları olmamış, Mücbir Sebepler'de izlediğimiz Bartu ve Mekik yoktu.Hey maşallah, dijital platform konuları yağıyor bu akşam üzerimize. 2021 bereketiyle geldi dijital platformlar konusunda, mutlusundur. @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 97384
Bu arada başlamışız. @Özgür @Emre Ozansoy ve varsa diğer izleyiciler...
Benzer şekilde düşünüyorum maalesef, ben kapatmadım ama ilgiyle de izlemiyorum. Bir de Gain daha tam anlamıyla hazır değil anladığım kadarıyla teknik olarak. Yüksek bir bağlantı hızıyla girmeme rağmen donma ve takılma problemleri yaşadım, görüntü kalitesi de çok kötü zaten.Açtığım gibi kapattım, maalesef ilgimi çekmedi program. Stüdyo da olmaları olmamış, Mücbir Sebepler'de izlediğimiz Bartu ve Mekik yoktu.
Evet çok donma oluyormuş yayında, keşke bunu Instagram'dan yapmaya devam etselerdi.Benzer şekilde düşünüyorum maalesef, ben kapatmadım ama ilgiyle de izlemiyorum. Bir de Gain daha tam anlamıyla hazır değil anladığım kadarıyla teknik olarak. Yüksek bir bağlantı hızıyla girmeme rağmen donma ve takılma problemleri yaşadım, görüntü kalitesi de çok kötü zaten.
Gain'in adını duyurabilmesi için böyle bir hamle yapmaya ihtiyacı vardı, o yüzden bir şey diyemiyorum. İnşallah geliştirirler oynatıcılarını ve altyapılarını zamanla...Evet çok donma oluyormuş yayında, keşke bunu Instagram'dan yapmaya devam etselerdi.
Yayın bitince belli tekrar göz atarım, ama tüm ilgim ve merakım boşa gitti.
Cuma - Cumartesi - Pazar Instagram'dan devam ama.
Biz HBO Max, Disney Plus istiyorduk youtuberlar falan yağdı yağa yağa.Hey maşallah, dijital platform konuları yağıyor bu akşam üzerimize. 2021 bereketiyle geldi dijital platformlar konusunda, mutlusundur. @bazinga
Türkiye şartlarında durumlar böyle oluyor ister istemez. Neyse ki Disney Plus yeni yılla birlikte gelecek gibi duruyor. HBO Max ve Apple TV+ ise 2349238283 yıl sonra falan gelirler artık...Biz HBO Max, Disney Plus istiyorduk youtuberlar falan yağdı yağa yağa.
Yine de güzel gelişmeler tabii. Gain'i sevdim gibi.
Herhalde dün ilk defa Mücbir'i yarım bıraktım. Pek beklediğim gibi olmamıştı ya. Yine de izledim bir süre. Görüntü kötüydü, Gain'de sıkıntı vardı ama belli ki uğraşılmıştı.Hey maşallah, dijital platform konuları yağıyor bu akşam üzerimize. 2021 bereketiyle geldi dijital platformlar konusunda, mutlusundur. @bazinga
Pc den mi izliyorsun hala aradığınız program bulunamıyor diyor bana.Bugün Survivor Cup ilk bölümünü izledim Exxende. @Sherlock @Maskeli Fedai Veteranlar mevcut.
Hakan ilk oyunda Sercana acımadı
Nagihan hiç değişmemiş,aynı hırsı devam ediyor. @Emre Ozansoy @dreamy @Angelica @Hazem
Atakan,Yusuf,Sahra,Seda,Sema,Elif,Sercan,Anıl Berk,Berkan gibi toplam 6 kız 6 erkek 12 kişi var.
Bunu izledikten sonrada Süprizimiz Var izledim; programı çok beğendim. Daha ilk bölümün süprizde ağladım. Kısa ama keyifli bir program olmuş.
Şimd, sırada MasterChef Jr var @Gizmen
PC den izliyorum; arkadaşımda gaza geldi mobilden üye olmak istedi hata verdi.Pc den mi izliyorsun hala aradığınız program bulunamıyor diyor bana.
Acunun benim pc ye garezi var. 🤣.PC den izliyorum; arkadaşımda gaza geldi mobilden üye olmak istedi hata verdi.
Pc den izliyorum ben, tv ye bağlı benim laptop.
Pc den mi çalışmadı.Acunun benim pc ye garezi var. 🤣.
Mobilde sorun var onu biliyorum ama Pc de ki sorunu bilemiyorum. Benim öğle saatleri düzeldi işte.
Sen en iyisi Sabrinaya başla
Survivor Cup'ı çok merak ediyordum ne yalan söyleyeyim. Anıl'ın Dominik'e gittiğini görünce araştırmıştım programı ve Exxen'de olacağını öğrenmiştim. Bu akşam onu da izleyeceğim abi, Anıl nasıldı?Bugün Survivor Cup ilk bölümünü izledim Exxende. @Sherlock @Maskeli Fedai Veteranlar mevcut.
Hakan ilk oyunda Sercana acımadı
Nagihan hiç değişmemiş,aynı hırsı devam ediyor. @Emre Ozansoy @dreamy @Angelica @Hazem
Atakan,Yusuf,Sahra,Seda,Sema,Elif,Sercan,Anıl Berk,Berkan gibi toplam 6 kız 6 erkek 12 kişi var.
Bunu izledikten sonrada Süprizimiz Var izledim; programı çok beğendim. Daha ilk bölümün süprizde ağladım. Kısa ama keyifli bir program olmuş.
Şimd, sırada MasterChef Jr var @Gizmen
Pc den mi çalışmadı.
Aynen 🤣. Pc şu an karşımda bu içerik şu anda kullanılamıyor diyor.Mobilde sorun var onu biliyorum ama Pc de ki sorunu bilemiyorum. Benim öğle saatleri düzeldi işte.
------
Çıkıp giriyimSurvivor Cup'ı çok merak ediyordum ne yalan söyleyeyim. Anıl'ın Dominik'e gittiğini görünce araştırmıştım programı ve Exxen'de olacağını öğrenmiştim. Bu akşam onu da izleyeceğim abi, Anıl nasıldı?
Ben en iyisi sabrina izliyim olana kadar olmadı yine çünkü. 😂Mobilde sorun var onu biliyorum ama Pc de ki sorunu bilemiyorum. Benim öğle saatleri düzeldi işte.
------