benim dizi zevkime uymuyor fazla cnm ben yabancı dizilerde fantastik türk dizilerindede aksion türleri arıyorum yanı
benim dizi zevkime uymuyor fazla cnm ben yabancı dizilerde fantastik türk dizilerindede aksion türleri arıyorum yanı
evet yapamıyorlar oyAnladim @Çiğdem- Turkler dogru duzgun aksiyon dizisi yapmiyorkiBu arada haftaya dizilerim ara verecek tamire vercem telefonumu.
Subliminal mesaj 'SEX' yazıyor.Hiç bi fikrim yok ne???
Üzerinden harflerin çizgi çekerek paylaşsana bi de .Subliminal mesaj 'SEX' yazıyor.![]()
Hee aradaki boşluklar
Yok ekşi'de gördüm hiç izlemedim ki.Hee aradaki boşluklarSen yakaladıysan helal olsun
![]()
Türk dizilerini hiç ekşiden takip etmemYok ekşi'de gördüm hiç izlemedim ki.![]()
Ben de Kardeş Payı yorumlarını okuyordum oradan NTC Medya konusu oradan da Diğer Yarım'a düştüm bir şekilde.Türk dizilerini hiç ekşiden takip etmem![]()
Diziyi 1 kişi sevmiş zaarBen de Kardeş Payı yorumlarını okuyordum oradan NTC Medya konusu oradan da Diğer Yarım'a düştüm bir şekilde.![]()
Evet güzel de olaylar çok cauk gelişiyor. Esma yakalandı şimdidenBu dizi güzelmiş biraz izledim bugün.![]()
Konusu tam ne dizinin yani niye böyle numara çekiyorlar?Evet güzel de olaylar çok cauk gelişiyor. Esma yakalandı şimdiden![]()
Zamanında yaşlı kadın karı kocayı ayırmış. Ama neden ayrıldıgına dair bişey söylemediler yada ben kaçirdimKonusu tam ne dizinin yani niye böyle numara çekiyorlar?![]()
Binevi Aşk acısı çekenlerin iki ikizlerinin hikayesi gibi..Zamanında yaşlı kadın karı kocayı ayırmış. Ama neden ayrıldıgına dair bişey söylemediler yada ben kaçirdimtam izlemiyorum ama bi ara flashbackler dönüyordu.