o da iyi yanında bilgisayarın olması da büyük şansmış)))Düştükten sonra yazdık herhalde.
Yok şu an izlemiyorum.![]()
o da iyi yanında bilgisayarın olması da büyük şansmış)))Düştükten sonra yazdık herhalde.
Yok şu an izlemiyorum.![]()
Tabletten yazıyorum, rahat yani.o da iyi yanında bilgisayarın olması da büyük şansmış)))
fatma melaunesi nasıldıDiziye ilk bir saat baktim içim şişti izlerkenKapattım anladim ki benim beklediğim sahneler son dk sahneleri sonra bitmesine yakın açtim beklediğim sahne son sahne oldu
2.bölümünde iki kardeşi bolcana görücez gibi o çekimleri izlemek için bi kere daha şans vericem. Araba sahnesi şimdiden yine ilgimi çekti
Bu arada ilk bölümde kızların birbirlerine çarpişmasında muhafazakar olmayan zengin kız bariz studyo çekimiydiÇok belliydi
![]()
İzlenecek gibi değil ben hayatımda bu kadar sıkıcı dizi izlemedim.Radyodan şarkı çalmada Kaybedenler Kulübünden esinlenmiş gibi geldi bana.Diziye ilk bir saat baktim içim şişti izlerkenKapattım anladim ki benim beklediğim sahneler son dk sahneleri sonra bitmesine yakın açtim beklediğim sahne son sahne oldu
2.bölümünde iki kardeşi bolcana görücez gibi o çekimleri izlemek için bi kere daha şans vericem. Araba sahnesi şimdiden yine ilgimi çekti
Bu arada ilk bölümde kızların birbirlerine çarpişmasında muhafazakar olmayan zengin kız bariz studyo çekimiydiÇok belliydi
![]()
@destere yi burdan anıyorumfatma melaunesi nasıldı![]()
En sıkıldıgım yerde o radyocu oğlanın sahneleriydiİzlenecek gibi değil ben hayatımda bu kadar sıkıcı dizi izlemedim.Radyodan şarkı çalmada Kaybedenler Kulübünden esinlenmiş gibi geldi bana.![]()
Çok güzel, aynen. Dün 2. bölümünü de izledim.
Şuan bende izliyorum.Çok güzel, aynen. Dün 2. bölümünü de izledim.![]()
2. bölüm çok daha iyiydi, izle izle yorumunu bekliyoruz.Şuan bende izliyorum.![]()
Gonca Sarıyıldız ikiz kardeşleri tek başınamı oynuyor?😱2. bölüm çok daha iyiydi, izle izle yorumunu bekliyoruz.![]()