ATV Diğer Yarım - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fragmanın altındaki 27 Haziran yazısı bence olmamış
Fragmanda ise klişe karnavalı var:(

Diziye ilk bir saat baktim içim şişti izlerken:X Kapattım anladim ki benim beklediğim sahneler son dk sahneleri sonra bitmesine yakın açtim beklediğim sahne son sahne oldu:F:F

2.bölümünde iki kardeşi bolcana görücez gibi o çekimleri izlemek için bi kere daha şans vericem. Araba sahnesi şimdiden yine ilgimi çekti:X

Bu arada ilk bölümde kızların birbirlerine çarpişmasında muhafazakar olmayan zengin kız bariz studyo çekimiydi:F Çok belliydi:X

Diziye ilk bir saat baktim içim şişti izlerken:X Kapattım anladim ki benim beklediğim sahneler son dk sahneleri sonra bitmesine yakın açtim beklediğim sahne son sahne oldu:F:F

2.bölümünde iki kardeşi bolcana görücez gibi o çekimleri izlemek için bi kere daha şans vericem. Araba sahnesi şimdiden yine ilgimi çekti:X

Bu arada ilk bölümde kızların birbirlerine çarpişmasında muhafazakar olmayan zengin kız bariz studyo çekimiydi:F Çok belliydi:X
fatma melaunesi nasıldı :X

İzlenecek gibi değil ben hayatımda bu kadar sıkıcı dizi izlemedim.Radyodan şarkı çalmada Kaybedenler Kulübünden esinlenmiş gibi geldi bana.:)

Diğer Yarım'ın 1. Bölümünü izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için;