O benim aklıma dahi gelmemişti ya bana süpriz olduTamam cinayet ilk bölüm de olabilir belki ama Harrison gelmeseydi o zaman hemencecik.
O benim aklıma dahi gelmemişti ya bana süpriz olduTamam cinayet ilk bölüm de olabilir belki ama Harrison gelmeseydi o zaman hemencecik.
O benim aklıma dahi gelmemişti ya bana süpriz oldu
Aynen zaar ben bu kızı sevmedim pek Yoklukta diye heraldeAynen oğlu olduğunu bile unutmuşum komple.
Hannah da gelsin o zaman.
Aynen zaar ben bu kızı sevmedim pek Yoklukta diye heralde
Hannah da hamilemiydi
Hatırlamıyorum, olabilir.
Ben bu kızı da sevdim aslında da Hannah başkaydı.
Sanki hamileydi diye hatırlıyorum Harrison öz oğlumuydu? bide yoksa Rİta'nın eski kocasından mıydı
Acaba baştan mı başlasak napsam ben bunları hatırlamıyorum bile
Valla kızı hatırladım da oğlan hiç yok.Acaba baştan mı başlasak napsam ben bunları hatırlamıyorum bile
Biraz daha yaşlanayım izlicemValla kızı hatırladım da oğlan hiç yok.
Biraz daha zaman geçsin de başlayacağım galiba ben baştan.
buldum nereye gittiklerini @bazingaBiraz daha yaşlanayım izlicem
İkinci tur için spoiler olmasın diye izlemeyeceğim videoyu.
Ben izlemeden aklıma geldi öyle buldum videoyuİkinci tur için spoiler olmasın diye izlemeyeceğim videoyu.
1x2
Yine çok iyi bölümdü. Büyük keyifle izliyorum diziyi.
Yılların Dexter'ı da yaşlanmış. Eski Dexter Morgan asla böyle büyük şeyler bırakmazdı etrafta. Araba sürerek tüm kanıtları bitirmesini falan biraz abartılı buldum.
Harrison zart diye oğlu olduğunu söyledi. Babasının neler yaptığını bilmiyormuş. Yalnız Jim'in kayıtlarda bir oğlunun olmadığı falan çıkmayacak mı?
Polisin kızı da ilgi çekici bir karakter. Hapsedilen kız da... Petrolcü amcanın Dexter'ın odasına düşmesi yakındır.
Hannah'ın ölmesi ise üzdü.
9/10
Spoiler yemiş olur orijinal seriden.Peki ilk 2 bölüme göre sence orijinal seriyi ilk bölüm hariç hiç izlememiş birisinin bu yeni bölümlerle başlaması nasıl gider?