Videonun kısmındaki Dexter değil David. Ayrıca David'i de severim.ssHayır zenci adam zaten bende şüphe uyandırmıştı ama Dexter'dan beklemezdim dedim videoyu ilk görünce birde bizim Emre bu adamı mı seviyormuş dedim. .ss
Videonun kısmındaki Dexter değil David. Ayrıca David'i de severim.ssHayır zenci adam zaten bende şüphe uyandırmıştı ama Dexter'dan beklemezdim dedim videoyu ilk görünce birde bizim Emre bu adamı mı seviyormuş dedim. .ss
Tamam da Youtube'ye Dexter yazınca niye bu video geliyor?Videonun kısmındaki Dexter değil David. Ayrıca David'i de severim.ss
Hazırlayan espri yapmaya çalışmış zaarTamam da Youtube'ye Dexter yazınca niye bu video geliyor?Al işte. .ss
Bu arada sanırım Youtube'ye "Dexter 1. bölüm tek parça" yazan ilk insan evladı benim.(Sahneyi göstermek için)
Başarılı olmuş kim bilir benim gibi kaç sazanı kandırmıştır.Hazırlayan espri yapmaya çalışmış zaarne al işte, MCH oynuyor nasıl sevmem.ss
ahahahhah
11 ve 12. bölümlerBaşarılı olmuş kim bilir benim gibi kaç sazanı kandırmıştır.İlk sezonun en iyi bölümü hangisi? Bugün 2. bölümü izleyeceğim.
Sezon finali zaten güzel olmak zorunda.11 ve 12. bölümler
hem çok güzel hem çok hüzünlü. :/ ağlamıştım ben sezon finalindeSezon finali zaten güzel olmak zorunda.
Ağladığına göre birihem çok güzel hem çok hüzünlü. :/ ağlamıştım ben sezon finalindeilk sezonda kötü bölüm yok zaten
evet dexter ölüyor birinci sezon finalinde =(Ağladığına göre biriherhalde.ölecek
Bunu spoi içine almama gerek var mıydı bilmiyorum.
Hadi be. ))))))))evet dexter ölüyor birinci sezon finalinde =(
Dexter 1x2
Bazı yerlerinde sıkılsam da gayet güzel bir bölüm oldu.
Dexter ne kadar rahat adam ya kardeşi önünde başka bir adamla öpüşüyor bu da izliyor.@yatutarsa
Emre bak sezon finalinde Rita ölürse çok üzülürüm, çok masum acınası bir karakter.
Ne polis eşiymiş be bizim zenciyle(adını bir türlü hatırlayamıyorum) bile yatmış adam haklıymış.
Galiba bu katil olayı daha da uzayacak gibi bu bölümde de herhangi bir iz bulamadılar, katil bölümün sonunda gösterdikleri adam mıydı acaba.
8/10
O sahneyi hatırlıyorum öpüşseler yine iyi neredeyse Dex bwb kalkayım isterseniz diyecekti.Modern bir abi Dexter ))
Rita'yı seven birini buldum 😱 @OzaN
Sizin zencinin adı -batasıca.ss- Doakes idi.
Katil olayı büyük olay. Şok olacaksın 😕
Bu kadar modernlik fazla değil mi? Miami bozmuş Dex'i. )))))
@OzaN siz niye Rita'yı sevmiyorsunuz ki? Tamam sorunlu bir tip ama masum bir karakter.
Çok zor ezberleyemem uzun süre.))
Çok katil ismi geçiyor aklımdan zaten cinayet bürodan olduğu kesin onu anladım da seçenek çok işte.
Napsın eve mi kitlesin kızı. Özgür ruhlu biri Debra hiçbir zincir bağlayamaz onu
Masummuş.ss İleride anlarsın
Sinir bozucu olduğu için sevmiyoruz onu.Bu kadar modernlik fazla değil mi? Miami bozmuş Dex'i. )))))
@OzaN siz niye Rita'yı sevmiyorsunuz ki? Tamam sorunlu bir tip ama masum bir karakter.
Çok zor ezberleyemem uzun süre.))
Çok katil ismi geçiyor aklımdan zaten cinayet bürodan olduğu kesin onu anladım da seçenek çok işte.
Sizi anlamıyorum sevilmeyecek bir tip değil neyse herhalde ileriki bölümlerde bir şey olacak.Sinir bozucu olduğu için sevmiyoruz onu.
Yok Dexter'ı bitirdim. Son üç sezonu günü gününe izledim zaten.Sizi anlamıyorum sevilmeyecek bir tip değil neyse herhalde ileriki bölümlerde bir şey olacak.
Bu arada sen bu diziyi de mi Friends gibi bitirmedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?