İlk sezonun 8 bölüm yorumu:
Vay be gerçekten güzel diziymiş, @yatutarsa bu tutkunu şimdi anlayabiliyorum.
İlk bölümde Rita'yı pek donuk bulmuştum ve pek sevememiştim. Son bölümlerde baya hoşuma gitmeye başladı. Dizinin başından beri Dexter'in kız kardeşi Debra'yı çok sevdim, samimi geliyor bana baya.
Baya da bağımlılık yaptı.
8. bölümün sonu 8 bölümdür uğraşılan sorunun cevabını verdi, ben şok tabi.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim dizinin jeneriğine bayılıyorum. Bir diziye böyle mi oturur? Diziden çok jeneriğe odaklanıyorum, o greyfurtu sıkış sahnesi, etleri yiyişi/kızartışı falan.
Vay be gerçekten güzel diziymiş, @yatutarsa bu tutkunu şimdi anlayabiliyorum.
İlk bölümde Rita'yı pek donuk bulmuştum ve pek sevememiştim. Son bölümlerde baya hoşuma gitmeye başladı. Dizinin başından beri Dexter'in kız kardeşi Debra'yı çok sevdim, samimi geliyor bana baya.
Baya da bağımlılık yaptı.
8. bölümün sonu 8 bölümdür uğraşılan sorunun cevabını verdi, ben şok tabi.
Vay anasını be. O meşhur buz katili doktor çıktı ya la. Onda bir şey olduğunu ben anlamıştım da bunun çıkacağını düşünmemiştim. Baya şaşırdım. Bu doktor kim, ne acaba da uğraşıyor Dex ile anlayamadım. Çıkar kokusu 1-2 bölüme.
Rita'nın kocası Paul'a yol verse artık Dexter.
Dexter hem bu katiliyle uğraşıyor, hem adli tıptaki diğer gelişmelerle uğraşıyor, hem de kendi ihtiyacını karşılıyor. Çok hoşuma gidiyor bu iş de.
Babası ile olan sahneleri de hoşuma gidiyor. Normalde ben böyle geçmişe dönülen yerleri hiç sevmem ama bu diziyle sevdim. Baya dikkatimi çekiyor o aralar.
Rita'nın kocası Paul'a yol verse artık Dexter.
Dexter hem bu katiliyle uğraşıyor, hem adli tıptaki diğer gelişmelerle uğraşıyor, hem de kendi ihtiyacını karşılıyor.
Babası ile olan sahneleri de hoşuma gidiyor. Normalde ben böyle geçmişe dönülen yerleri hiç sevmem ama bu diziyle sevdim. Baya dikkatimi çekiyor o aralar.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim dizinin jeneriğine bayılıyorum. Bir diziye böyle mi oturur?