destere 60.000'ler Kulübünde !

sen firlatip attin zaten. bitti isimiz
zaten o oglanlari ne yapacam. kelebekin abisi yeter 😉

onun yaşı sana uygun değil bir kere üç beş yıl sonra o bastonla gezer takma diş kullanmaya başlar nefret edersin hayatından önceden önlemini al bence beni seç ben senden sonra yaşlanıcam nasıl olsa

onun yaşı sana uygun değil bir kere üç beş yıl sonra o bastonla gezer takma diş kullanmaya başlar nefret edersin hayatından önceden önlemini al bence beni seç ben senden sonra yaşlanıcam nasıl olsa
bu simdi övmemi gömmemi anlayamadim

Biz köpruleri yiktikya sende git yoluna dedinya
bitti artik
ben 3-5 yil sonrasini ne yapayim. simdiye bakiyorum

bu simdi övmemi gömmemi anlayamadim

Biz köpruleri yiktikya sende git yoluna dedinya
bitti artik
ben 3-5 yil sonrasini ne yapayim. simdiye bakiyorum

evliliğin amacı uzun süreli birliktelik değilmi o zaman sen evliliğe karşısın o bana daha çok uyar
)
şimdide işe yaramaz faryalı bir kere heyecanını kaybetmiş artık
öyle odun gibi bişey kalmış onun yerine böyle daha genç dinamik kalbi senin için çarpan karizmatik bişeyler bulsan diyorum ?
kendimi örnek göstermiyim diyorum ama tüm kapılar bana çıkıyor allah kahretsin mükemmel olmakda rahatsız edici
)

Kalbi tek benim icin carpan birine benimde kalbim acik olur 😉 ama baskasini tarif ettin malesef.
evet bu asamada evlilige karsiyim ama ikili iliskilere aska sevgiliye herseye karsiyim

olmasın olmasın yani şimdi gidip pis pis oğlanların peşinde koşturacaksınız bizim gibi derli toplu saf ve temiz dürüst ve aklıbaşında insanlar evde kalacak
adaletsizlik olur
ama sen dedin kelebeki sen al diye
caymak yok sözden

ama sen dedin kelebeki sen al diye
caymak yok sözden
bir anlık gaflete düşmüş olabilirim ama sen her dediğimi dikkate alma boşver kelebeği ondan çok daha kıymetli insanlar var

Kalbi tek benim icin carpan birine benimde kalbim acik olur 😉 ama baskasini tarif ettin malesef.
evet bu asamada evlilige karsiyim ama ikili iliskilere aska sevgiliye herseye karsiyim
buna cevap vermiyim şimdi aramız bozulur kesin
) şimdi ben yine kumalardan bahsedeceğim sen saçlarını yolmaya başlayacaksın hiç gerek yok
geleceği öngörmek güzel aslında tehlikeye düşmekten kurtuluyor insan

ikinci cümlene yüzde elli katılıyorum
bende evliliğe karşıyım ama aşka ve sevgiliye herzaman açığım
)

bencede, boşu boşuna aramizdaki durgunlaşmıs duyguları kötü yöne dogru çoşturmayalım.
bazen susmak gerekir

mesela senmi? sen arkadasimin askisin kelebek benim olsun

bencede, boşu boşuna aramizdaki durgunlaşmıs duyguları kötü yöne dogru çoşturmayalım.
bazen susmak gerekir
durgunlaşmış derken yani ilişkinin donmasında bahsetmiyorsun sanırım
iyiye doğru bir hareket kazanmış ilişkimiz diyelim? durgunlaşma kelime olarak olumsuz bir hava katıyor cümleye

bu arada sen itirafı yolladın artık dimi? yani artık özgürce sana istediğim şeyi söyleyebilirim

mesela senmi? sen arkadasimin askisin kelebek benim olsun

ayy @dosimosi gördünmü? yaderde bana asılıyor
)

yani eski kavgamiz yok, sana karsi sidddetli kötu duygular yok, durgunlasti yani duzeyli sakin duygular.
Ben sana bugun birsuru itiraflar ettim. 1 tane bile kötu söz yok.
bakarsin zaten.
evet yolladim. görelim seni ?

yani eski kavgamiz yok, sana karsi sidddetli kötu duygular yok, durgunlasti yani duzeyli sakin duygular.
Ben sana bugun birsuru itiraflar ettim. 1 tane bile kötu söz yok.
bakarsin zaten.
evet yolladim. görelim seni ?
bakıyorum zaten kötü bişey olsa çoktan bulmuştum
) genelde iyi olanları yakalamakta zorlanıyorum kötüleri mıknatıs gibi çekiyor bünye

onun sözunu ne kaale aliyon, arkadasimin askisin diyede yazmis .
alakasi yok

onun sözunu ne kaale aliyon, arkadasimin askisin diyede yazmis .
alakasi yok
ben cümlenin içindeki ışığı yakaladım cümlenin bir gerçek anlamı vardır birde çok derinlerde gizli mecazi anlamı vardır onu yakaladım işte hem herkes anlamaz zaten

beni karistirma ya inanmiyorum banadami bulasacan !

beni karistirma ya inanmiyorum banadami bulasacan !

kesinlikle sen,i rahatsız etmek gibi bir amacım yoktu ama işte laf lafı açıyor bir şekilde konu oraya doğru yönelmiş nedense
bunlar hep dosinin bizim arkadaşlığımızı çekememesinden kaynaklı ortamı karıştırmak için her şeyi deniyor

iste şimdi batırdın

o Blöfdü ben birşey yollamadım daha
hiç anlamam göndermiş olman lazım
@mrt-06 e sormuştum çok güzel itiraflar yolladı bana demişti ? itirafların şekli değişirse değiştirdiğini düşüneceğim ve tüm hıncımı pis codminden çıkaracağım

iyice arastir kendisine haftaya pazar günü yollayacağımi birkackez beyan etmiştim