Neden üzülmüyorsunPazartesi gelse hemen de gitsek ama Trabzon yenerse onada üzülmem iki türlüde seviniyoruz aslında
Neden üzülmüyorsunPazartesi gelse hemen de gitsek ama Trabzon yenerse onada üzülmem iki türlüde seviniyoruz aslında
Karadenizliyiz sonuctaNeden üzülmüyorsun
Her türlü rahatsın yani üzülmek yokKaradenizliyiz sonuctaBeşiktaşdan sonra Trabzon Giresun ve Görele spor o takımlalarıda tutmuş oluyoruz bir bakıma
Karadeniz takımına yenilirse üzülmemHer türlü rahatsın yani üzülmek yok
Trabzon'da yaşasaydın Beşiktaşlı olamazsın benceKaradeniz takımına yenilirse üzülmem
Ama Karadenizli olarak Trabzon değilde Beşiktaşa nerden sarmışız anlamadım çünkü bizim sürale hepsi Beşiktaşlı başka takımı tutan yok
Giresunlu olmamızdan galiba evetTrabzon'da yaşasaydın Beşiktaşlı olamazsın bence
Güçlü takımları sevmem diyorsun yaniGiresunlu olmamızdan galiba evet.A
Gerçi bana soran olmadı kı ayoll doğan bebeği Beşiktaşlı yapıyorlar boşuna süralemizde başka takım tutan yok işin sırrı orada biraz da.F
Ama Fener ve Galatasarayı ben zaten tutmazdım tarzım değil
En güçlüsünü tutuyoruz her yıl şampiyon olan başka takım var mıGüçlü takımları sevmem diyorsun yani
Her yıl demekten vazgeçsen diyorum artıkEn güçlüsünü tutuyoruz her yıl şampiyon olan başka takım var mı
Bu yılda olursa her yıl oluyor 3 sene az mı ayoll seneye de olacak zatenHer yıl demekten vazgeçsen diyorum artık
Bu yıl olamayacak belki nerden biliyorsunBu yılda olursa her yıl oluyor 3 sene az mı ayoll seneye de olacak zaten
Olacak başka kim olacak Aaa biz olamazsak siz olursunuz bu yıl tahminim iki yön de onuda belirteyim dün dedğim gibiBu yıl olamayacak belki nerden biliyorsun
Galatasaray ve Başakşehir de olabilirOlacak başka kim olacak Aaa biz olamazsak siz olursunuz bu yıl tahminim iki yön de onuda belirteyim dün dedğim gibi
Her hangi bir türk takımının Galatasaray’dan daha başarılı olduğu sohbeti açıldığında genellikle konuyu ciddiye alamıyorum.
ben niye uğraşıyorum ya açsınlar viki’den baksınlar.@S.G.A.T. Sen anlat arkadaşlara Galatasaray'ın başarılarını, ben uğraşamam say say bitmez çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?