Bizdeki bekler ileriye destek veremediğinden Gökhan Töre, Quaresma ve Kerim gibi oyuncular gerçek performanslarını sahaya yansıtamıyorlar. Mesela Quaresma geçen yıl Porto'da daha çok etkiliydi. Zaten az koşan bir futbolcu ve bunu defansın açığını kapatmakla harcıyor. Siz de mesela Nani bu kadar geriye gelmiyor çünkü Caner veya Gökhan hem savunmada var hem de hücum da var.İsmail beni deli etti bence iyi falan değildi. Beck bizde rotasyona giremez bu sezon ya bizim defansımız şampiyon olur yada Beşiktaş'ın ofansı.
ben zaten kerim frei her oyuna sonradan girişin de hocaya hakaret ve küfrediyorum kerim ilk 11 de başlamalı 70 ten sonra girip napabilir ki bu adam , daha doğrusu daha ne yapsın ?Dikkatinizi çekerim asist ve golü yapan kim? Kerim Frei ve Gökhan Töre.
Biz ne dedik hocaya 70. dakikayı bekleme bunlar çok yetenekli futbolcular her an skoru değiştirebilirler. Sonuç 1-0 geride olmamıza rağmen 2-1 galip geldik.
Galatasaray'ın maçta tek gol pozisyonunu Olcan ile yakaladı. Başka bir gol pozisyonları yok.
@-KADİR- @ABAY_06 @EFE UYSAL
Sen maçtamı izliyon hayret buralara uğrarmıydın Haro bey ....Ohh Allah'ıma şükürler olsun.
Dışarda öldük öldük dirildik. Sonunda yüzümüz güldü Allah'tan.
Beşiktaş olunca bakıyorum.Sen maçtamı izliyon hayret buralara uğrarmıydın Haro bey ....
derbiyi ikimiz tutturmuşuz.