425 takipçim vardı o haberimden sonra 470 olduHıhıhıhı
olayın bu kadar ciddi boyutlara geleceğini kestiremedimduyumlarım beni yanıltacak gibi
Bir de duyumum doğru çıkarsa neler olur merak ediyorumSuçu İpek Karapınar'a at olmadı.
Nasıl askerlik yaptığını anlamadım zaten haftanın yarısında Twitter'dasın. Onlarla yüz göz olmasaydın keşke boşu boşuna sana patlayacaklar.olayın bu kadar ciddi boyutlara geleceğini kestiremedimduyumlarım beni yanıltacak gibi
Hafta içi öğlen arası akşam mesai sonrası falan boş oluyor. Onun dışında hafta sonları çarşı vs derken giriyorum. Bugün 1 Mayıs yine tatil giriyorum ne var kiNasıl askerlik yaptığını anlamadım zaten haftanın yarısında Twitter'dasın. Onlarla yüz göz olmasaydın keşke boşu boşuna sana patlayacaklar.
Yapmayın, yeter, çıkarmayın artık şu konuyu yukarılara ahahahahaha.Sesli güldüm @denizz19 ahahaha
@mrt-06 @Çiğdem- @DarkLeqenD @Dosi @bazinga @S.G.A.T. @Forumdash @xBUGRAx @turkuazz @Aserat @xemrexxx @Billy Kane @Harunnn60 @eskici
HahahSesli güldüm @denizz19 ahahaha
@mrt-06 @Çiğdem- @DarkLeqenD @Dosi @bazinga @S.G.A.T. @Forumdash @xBUGRAx @turkuazz @Aserat @xemrexxx @Billy Kane @Harunnn60 @eskici
@xemrexxx nin niye etekleri tutuşup foruma damladığı belli olduSesli güldüm @denizz19 ahahaha
Vay yılanı sen ne hesaplar peşinde@xemrexxx nin niye etekleri tutuşup foruma damladığı belli oldu
Güldürüde birinciliği kaptırmamak için
Saatlere dikkat
Bu paylaşımdan 47 dakika sonra damlamış foruma. Hafta sonuda baya çabalayacaktır@serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 59288
Buda Emre'nin bugünki ilk yorumu
Ekli dosyayı görüntüle 59289
Ben kaç haftadır diyorum size, ilk sırayı kaptırdığı haftalar hafta içi damlıyor burayaVay yılanı sen ne hesaplar peşinde
Güya resmi tatil diye gelmişBen kaç haftadır diyorum size, ilk sırayı kaptırdığı haftalar hafta içi damlıyor buraya
Bizde yedik. Pazar günü hadi ben bir süre gelmeyecem derken salının 1 mayıs olduğunu bilmiyordu demekGüya resmi tatil diye gelmiş
İşte böyle dökülür ortaya yediği haltlarBizde yedik. Pazar günü hadi ben bir süre gelmeyecem derken salının 1 mayıs olduğunu bilmiyordu demek@xemrexxx
ne diyorsun kız isveç cadolozu yolarım seni.ss@xemrexxx nin niye etekleri tutuşup foruma damladığı belli oldu
Güldürüde birinciliği kaptırmamak için
Saatlere dikkat
Bu paylaşımdan 47 dakika sonra damlamış foruma. Hafta sonuda baya çabalayacaktır@serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 59288
Buda Emre'nin bugünki ilk yorumu
Ekli dosyayı görüntüle 59289
149. mesajda gayet net açıkladımne diyorsun kız isveç cadolozu yolarım seni.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?