Benimkinde kadın resmi vardı, gel de yan.Ayy gerçekten bayanmı sanmıştın ya benim ilk tanıştığım zamanlarda kendi resmi vardı o yüzden gerek kalmamıştı bayan sanmama
Benimkinde kadın resmi vardı, gel de yan.
Bana naz yapıyordu, o zaman Sevdaluk vardı. İlla ilk bölümü falan izle diyordu, bende karşımda kadın var diye kırmayayım dedim. Hatta ileride ümitlenmiştim benden mi hoşlanıyor diye.Ondan bayan sanmışsın sen
Bu çok muazzam bir hakaret yalnız.Zannımca Gay sanma ihtimaliniz daha fazladır
Feminist misin gardaş?Ayrıca bayan değil KADIN. 😡
Bana naz yapıyordu, o zaman Sevdaluk vardı. İlla ilk bölümü falan izle diyordu, bende karşımda kadın var diye kırmayayım dedim. Hatta ileride ümitlenmiştim benden mi hoşlanıyor diye.@Çiğdem- @denizz19 @mrt-06
O zaman daha görmedi beni, daha geleli 1-2 ay olmuştu falan.Ayy koptum benden hoşlanıyor diye düşündün hee aboo e gördüyse senin gibi esmer yakışıklısını
Ayrıca bayan değil KADIN. 😡
Ağır abi misin, gardaş ne la?Feminist misin gardaş?Onu kadın üyelerimizin demesi lazım .ss
O zaman daha görmedi beni, daha geleli 1-2 ay olmuştu falan.2014'ün yazıydı.
Ankara'dayız, biz öyle konuşuyoruz gardaş.Ağır abi misin, gardaş ne la?Feminist olmak nasıl bir duygu hissettiriyor onu tecrübe etmek istemiştim.Anlamsız bir şeymiş.
Ne bileyim o zamanı ben, Survivor'dan Yiğit vardı galiba.Hmm o zamanlar senin profilde ne vardı sohbetini sevmiş demek ki hemen dizisini izlemeni istemiş denizin kafa uyduğu zaman sohbet hemen samimileşir
Ankara'dayız, biz öyle konuşuyoruz gardaş.
Bana naz yapıyordu, o zaman Sevdaluk vardı. İlla ilk bölümü falan izle diyordu, bende karşımda kadın var diye kırmayayım dedim. Hatta ileride ümitlenmiştim benden mi hoşlanıyor diye.@Çiğdem- @denizz19 @mrt-06
Yiğit'i zaten biliyoruz ama bu durum @denizz19 u da eşcinsel yapmış olur. 😱 Oha, skandal.Ayy koptum benden hoşlanıyor diye düşündün hee aboo e gördüyse senin gibi esmer yakışıklısını
Ankara'dayız, biz öyle konuşuyoruz gardaş.
Ne bileyim o zamanı ben, Survivor'dan Yiğit vardı galiba.
Ahaha bence çok itici.Sen hep böyle gardaş diye konuş çok güzel oluyor
Çatlıyorsun yine.
Değişik geliyor yazarak konuşmak, normalde konuşsam çok kullanırım da.Sen hep böyle gardaş diye konuş çok güzel oluyor
Yiğit'i zaten biliyoruz ama bu durum @denizz19 u da eşcinsel yapmış olur. 😱 Oha, skandal.
Ahaha bence çok itici.
Çatlıyorsun yine.
Değişik geliyor yazarak konuşmak, normalde konuşsam çok kullanırım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?