Bu arada o kaşlar ne öyle kaşlar. 😱 İdo geldi aklıma.Sana bir gün klip çekeceğim.
Bu arada o kaşlar ne öyle kaşlar. 😱 İdo geldi aklıma.Sana bir gün klip çekeceğim.
Valla kaşlarım kalın olsa da ido gibi değil şimdi rahatsız edici değil kameradan öyle görünüyor olabilir.Bu arada o kaşlar ne öyle kaşlar. 😱 İdo geldi aklıma.
Teşekkürler. Uzatmayı düşünüyorum bakalım.Müzikten hiç anlamam ama kulağa güzel geliyordu ağzına sağlık Deniz.
İkinci olarak saçlarını uzatmışsın.:,D
Hayır senin kaşlarını görünce gelmedi, kaş deyince geldi aklıma hemen atarlanma.Valla kaşlarım kalın olsa da ido gibi değil şimdi rahatsız edici değil kameradan öyle görünüyor olabilir.
Kız olsaydım vermezdim sana elimi, o saçlar ne öyle bozmuşsun kendini
Arkada müzik çalınca dalınca güzel oluyor beğendim. Ama biraz bağırıyormuşsun gibi geldi, onu da mikrofondan kaynaklı yazmışsın zaten. Bu şekil videoların keyifli oluyor, devamını beklerim @denizz19
Kısaltırsan daha iyi olur gibi saçınEski modele mi döneyim yani.Aynen mikrofon sakat iş.
İş dönüşü yorgun argın o ses kaydını yaptım normaldir paçavra gibiydim.Kısaltırsan daha iyi olur gibi saçınSakallarda olsa iyi olurdu ama çalışıyorsun ondandır. Bu şekilde senin çalıştığın yerden alışveriş yapmasaydım sebebim olurdun
Yada az daha saçları uzatıp rock yapabilirsinİş dönüşü yorgun argın o ses kaydını yaptım normaldir paçavra gibiydim.Ben de kısa saçlı halimi seviyorum sanırım beni daha iyi yansıtıyor. Markette izin yok sakallı elemana.
Fırsat bulduğum an inşallah.Yada az daha saçları uzatıp rock yapabilirsin
Hareketli bu parça biraz, yaza da uygun geldi. Bir sonraki de hareketli olur umarım. Yaz parçası bekliyoruz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?